tirsdag den 25. maj 2021

De udpræget små glæder..

Denne regnfulde morgen ville jeg egentligt have skrevet om Facebook, anonymitet og almindelig anstændig debat, men allerede nu kan jeg se, at det næppe vil kunne lykkes med blot nogen rimelighed. Dertil er jeg vist for både almindeligt indigneret og en smule rådvild overfor, at ingen tilsyneladende stiller det ellers indlysende spørgsmål: Hvem er der overhovedet, der gemmer sig bag de mere og mere omhyggeligt orkestrerede byger af debat-angreb eller forsvar for det både forvarlige og det aldeles forsvarlige. OG ligeledes det både højst angribelige og det allerhøjst uangribelige. 

Og nej, NemID er en ren narresut og til at lukke op og skide i her, for personerne bag profilerne er jo særdeles ægte-man aner bare ikke, hvem det er, som de er på arbejde eller blot sendt i byen for. Og så er det helt ligemeget. Mit bedste bud er, at man som i så mange andre henseender må tilbage til de bedre gamle dage med Vitavox og den slags, hvor man som nødvendigt optagelseskrav indtil for ganske nyligt i avisernes læserbreve måtte op med fuldt navn OG adresse. Så kan man lettere sortere omhyggeligt koordineret politisk løgn fra almindelige dumheder. Og hvis man skulle være i tvivl om, hvor langt den eksploderende officielle misinformation og påvirkning går, så kunne man have studeret tossernes holdeplads, det næsten hedengangne Nationen! på Ekstrabladet. For selv dér myldrede det pludseligt frem med akademikere på arbejde i forsvar for det oftest helt uforsvarlige. Påvirkningsagenter i bedste klassiske kommunist-stil, bare med en anden herre..

Sådan er der så meget, som vi små bønder (ejer jo som måske nævnt 3.6 ha.) ikke aner om politisk agurkesalat og ditto rævekager. Og vi har da ellers en ræverød familie på vores ejendom. Der til alt held faktisk ER ræve med rævehaler og alt andet dertil tilhørende. I stedet må vi denne regnfulde morgen hengive os til mere beroligende småsysler, og ingen kan vel være mindre end denne morgens. 

Vi er nemlig i gang med at erstatte den ellers både hjemmelavede,  billige OG ikke mindst, velfungerende vippe-løsning for de store Vitavox-horn med en ægte og officiel løsning fra selveste Vitavox. Og selv om det bliver vemodigt at se den afbildede uhyre både stabile og finjuster-bare løsning, lavet med de tilgængelige sager, der lige var ved hånden, så bliver det nu fint med korrekte oh ikke mindst autentiske Vitavox-løsning med rigtige vippearme og sager. Selv om man lige her på sidstningen selvfølgelig passende kan imponeres (muligvis mst personligt) af min egen fungerende  løsning med en grov grovjustering (JBL-hornet), en finere grovjustering (de 2 ruller Advance tape)  plus endeligt en egentligt finjustering med det bastante og kun lidt komprimerbare  skummateriale fra originalemballagen til selveste landminen Vitavox S3.Iøvrigt har vi fjernet vores kommentar-sluse igen.

2 kommentarer:

Blogger Thomas sagde ...

Er du ikke bange for at lyden bliver meget hård, når du går væk fra den delvist bløde diy afkobling der ses på billedet 😁 der skal jo absolut ingenting til før hifi ændrer sig radikalt 😅

26. maj 2021 kl. 18.01  
Blogger Poul M sagde ...

Tænkte ellers på at lægge en rose imellem og prøve at lytte. Jo, altid usikker om min selektive resonansdøde kobling med forskellige selekterede naturmaterialer ødelægges, men man må tage chancen sommetider.

26. maj 2021 kl. 19.04  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start