Klinger, kurvaturer og kapacitet

 Nu er det sandsynligvis  helt gennemsnitlige menneske som denne skribent jo statistisk dem, som der er allerflest af hvis man da ellers forsigtigt kan hypotisere omkring en klokke-lignende normalfordeling af populationen. Der vil således statistisk være ganske få patologiske massemordere og helt konsekvent u-voldelige personer, mens de allerfleste ind imellem vil kunne presses til at stikke en på kassen under tilstrækkeligt presserende omstændigheder. Sådan er mennesker og sådan er Verden, og uanset, hvor meget man stræber efter en smuk og klog partner i avlsarbejdet, så ender det altsammen samme sted: Nemlig med at de fleste forsøger at finde mening i regeringens orkestrerede “marcheren i takt” og epidemilogernes vanvittige valkyrieridt af antydninger og formodninger og rene gætterier. Der ukritisk kolporteres videre af medier uden mening eller efterhånden berettigelse som andet end “product placement” af pressemeddelelser. Og hvis nogen kan se en overordnet linie i den førte corona-politik, så ville vedkommende have haft andre ideelle tider syd for grænsen efter Weimar-republikkens fald med de evner til total underdanig flokmentalitet

Normalfordelingen af menneskelig perversion og tosseri og almindeligt afvigeri er dog efter nye, banebrydende studier en smule anderledes indenfor hifibranchen. For der er den statistiske “klokke” nærmest reciprokt-inverteret fuldstændigt, således at normaliteten i midten er nærmest fuldstændigt væk. Det har vi naturligvis længe vidst blandt de sidste uhellige sølle hifi-eksistenser, der har været skildret på bedste videnskabeligt velfunderede vis på denne plads. Men at det også skulle gælde producenterne af disse ultimativt-overflødige “Veblen-goder”, som hifi jo er, er alligevel nyt.

Og at ikke alle aktive indenfor branchen vist er ganske raske ses vel bedst af dagens billede fra et værksted hos en Lindstöm fetichist, der tydeligvis går og tror, at det for at udføre kvalitetsarbejde skal være nødvendigt at investere multi-tusindlapper i alskens forskellige udgaver og størrelser og klingeformer  af det essentielt samme produkt-nemlig en skævbider. Helt åndssvagt ville de fleste nok sige, selv om juryen her i huset af naturnødvendige årsager er noget mere tøvende med at afsige en sikker dom. Dertil ligner lavpris-printeren bagved noget rigeligt bekendt..

Vi vil dog ikke i dag behandle de ellers adskillige tilfælde af pædofili blandt hifi-producenterne, der ellers ikke lod affæren om Gary Glitter meget efter. Det ene eksempel døde til held mest for sig selv inden retssagen og et par andre flygtede til Laos og Thailand inden de blev retsforfulgt i England-det var dette sidste, som Glitter forsømte at gøre inden han stak af. Og nu sidder han så i det spjæld, som mindst én dansk stadig hyldet helgenskikkelse slap unådigt for..

Nej, i stedet vil vi i dag nævne en “producent”, som næppe mange nogensinde har hørt om.nemlig ONIX:

https://www.onixdna.com/news

Selv en uhyre kursorisk gennemgang af denne side vil afsløre, at det altsammen er et tankespind og ren luft og vind-frikadeller i en vis “CEO” Adam Worsfolds skurvede og syge hjerne. Worsfold sidder i Thailand, firmaet har ingen adresse, sælger ingen produkter OVERHOVEDET og har ikke gjort det i over et år. Ikke desto mindre påstår Worsfold, at firmaet omsætter for knapt  5 mill pund og beskæftiger knapt 20 mennesker. Altsammen på en fiktiv adresse og registreret på en kollektiv kontoradresse med over 45.000 virksomheder.

Worsfold og ONIX har haft held til forlængst at hæve forudbetalingen for vel omkring 35 fortærkere for et års tid siden uden at nogen nogensinde har modtaget en. Og det mest absurde her er vel, at der er tale om forstærkere til en kundepris på under 4000,- kr. Og spilfægteri og psykopater som Worsfolds evne til at tryllebinde svagere hifi-sjæle har så holdt dette spil om småpenge kørende langt hinsides muligheden for at få kreditkort-udstederne til at kunne tilbageføre pengene (i UK 180 dage) Der kører en tråd på pinkfishmedia, der er let at spotte, blot man skriver “Adam Worsfold” 

Dette link omkring mandens direkte kriminelle adfærd ville jo for den normalt tænkende være noget, som stod i vejen for videre hifi-fremfærd. Men nej, sådan spiller klaveret ikke for ONIX. ALT, simpelthen ALT. på siden og alle mandens skriverier, foregår udelukkende i et sygt sind. For der er IKKE nogen gruppe og selskabsgrupperinger kaldet “ONIX-det ene og det andet” Der er heller ingen virksomhed med ansatte eller omsætning, for når man som denne skribent er kvivk nok, så kan man i CVR-registret/Comanieshouse se, at ONIX falder under den ellers meget lave engelske grænse for revisions-/regnskabspligt-for såkaldte “micro companies”-typisk enkeltmandsvirksomheder. 

Og for ligesom at sætte trumf på, så skriver og svarer samme Worsfold under vidt forskellige navne som for at understrege den personlige “grandeur”, som de siger derovre. Lidt i samme stil, som når visse særskilt  prætentiøse skribenter omtaler sig selv i 3. person. Blot en hel del værre mener denne skribent. 

Mega-megalomani i reneste anskuelighedsform som med Adam Worsfold her kan være sælsomt pirrende, ja nærmest underholdende. Ingen af kunderne er jo blevet ruinerede, de er blot ført bag lyset af en psykopat så længe, at han fra sit eksil i Thailand kan sidde og grine. Og videreudvikle myten om egen fortsat storhed på sygeste vis.Og ikke meget bedre er en vis John Westlake, der også i massevis af år har kradset omkring en million ind fra kunder uden at levere nogetsomhelst. Som i INTET-udover henholdende snak. 

Westlake er en mindre flamboyant mere sagtmodig små-sympatisk psykopat, men det er vist også den største og dermed helt ubetydelige forskel.

Sjovt, som sært “skurvede hoveder” huserer så uantastet indenfor hifi..Selv “skævbider-fetichisterne” findes altså  i virkeligheden. Og så er der endda netop indløbet et mere retvisende billede, gyyss!

7 meninger om “Klinger, kurvaturer og kapacitet”

 1. Du har ret. Selv i min "klub" har vi indtil mange mærkelige skævbidere. Desværre bliver de også til tider misbrugt til det de ikke er designet til. Lille skævbider til for kraftig leder eller et alt for hårdt materiale. Kan måske også ligefrem åbne en øl.
  De skulle have et slag med en våd berlinger, sku de.

 2. Ja den pædofil historie gjorde da at man tabte alt for den person. Og for mit vedkommende kan man være hyldet på kryds og tværs, ja i alle retninger, når alt kommer til alt, så er sådan en person et stor nul i et endnu større hul hvor folk skulle have lov til at aflevere alt deres affald 😠

 3. Har osse lidt vanskeligt med Exposure efter at have mødt grundlæggeren..Han stak dog af i tide
  Og der er et par andre oveni…

 4. Jeg poster lige et link her som hjælp til Kaj Mogensen som meget gerne vil ses.
  Der er nok en del flere der kigger her end på hans blok så jeg hjælper ham lige lidt.

  http://kajmogensen.dk/Kajsklumme.html

  Hvis det er i orden med dig Poul, så poster jeg lige linket i næste skriveri du laver, så færrest mulige går glip af Kaj 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.