tirsdag den 4. december 2018

ATC-når det skal være RIGTIGT godt!

Denne skribent er privat sædvanligvis da en ganske hyggelig og almindelig og relativt omgængelig fyr. I det mindste da i egen selvforståelse og den slags mere "selv-redigerede sandheder" er altid nemmere at kultivere, når min kone heldigvis ganske sjældent læser med her. Og så kan man jo næsten ligeså godt læsse lidt ekstra på: Jeg er derudover både forholdsvis kvik og kritisk uden dog at muligvis selvkritikken altid kommer helt på samme omgangshøjde.

Som altid er der dog visse personlige karakteristika, som jeg ikke altid er helt stolt af. Tag for eksempel det lille stik af lettere syndig skadefryd, som jeg oplevede ved at se min gode ven Bent Sejbæks og Medlyds promotion af en plade af Mirja Kippel. Om hun er god eller hvad aner jeg ikke, men hun kommer ihvertfald ind i den åbenbart uendelige række af kvindelige vokalister med et beskedent akkompagnement, som har fyldt godt op indenfor hifi-demonstrationer i de seneste godt 40 år. For man kan dårligt komme uden om, at en kvindevokal er langt bedre til netop IKKE at anslå alle de uundgåelige kedelige resonanser i dynamiske højttalere.

Så derfor er det naturligvis altid særdeles nyttigt at have en velproduceret plade med dette indhold som hifi-demo. Måske ellers både den flittigt brugte og aldeles aldeles rædselsfulde canadiske skabekrukke  Diana (ma)Krall er ved at have aftjent sin værnepligt som demo? det kan man altid ydmygt håbe..

Nå, men nu er det nye "sort" altså åbenbart Mirja Kippel, der endda osse kan opleves i et par sikkert hyggelige mini-intimkoncerter. Altså ikke mindre INTIMT, det sker blot under bittesmå fysiske forhold.
Og hvad rager den slags så egentligt denne skribent udover altså at jeg ønsker arrangøren Bent Sejbæk og Medlyd den allerbedste medvind i arrangementet? Jo, og nu er vi tilbage i skadefryden: For når man ønsker det allerbedste kvalitetsmæssige resultat i indspilning, så frekventerer man naturligvis et studie bestykket med masser af store aktive ATC-studiomonitors. Der naturligvis udover at give optimale monitor-muligheder osse i al beskedenhed hidrører fra vores egen lille ydmyge virksomhed.

Måske vi skulle sende en pose penge i retning af Medlyd for god markedsføring.. Ihvertfald bliver jeg da lige nødt til at presse hende dér Kippel ind mellem Shostakovich´ strygekvartetter, så jeg kan danne mig min egen uhildede mening. der naturligvis forlængst er formet: Hende Kippel lyder simpelthen bare skidegodt, simpelthen toppen af intim-poppen! For hvordan i alverden kan det blive anderledes, når de i studiet anvendte ATC SCM 100A monitors udover størrelsen er helt identiske med vores egne stue-monitors? Et unikt vindue ind i den oprindelige akustiske begivenhed og vel det bedste bevis på, at den eneste forskel, der er på hifihøjttalere og studiomonitors er (eller rettere BURDE være) -absolut ingenting! En god højttaler er en god højttaler-prut slut!

Jeg glæder mig nu til at drikke en juleøl med Medlyd-Bent og få lidt hifisladder, det er altid særdeles hyggeligt. Og jeg skal naturligvis nok lade være med at vise min oprigtige begejstring over hans valg af pladekunstner. For denne skribent har dog igennem nu godt 35 år dyrket et rimeligt godt forhold til de allerfleste af vores kolleger. Der er vel blot en enkelt kronisk undtagelse og selv ham har vi da efter hans seneste uhyre alvorlige sygdom måttet revidere vores holdning lidt til. Lidt flink er man vel altid nu når man selv skal sige det.

Til gengæld ønsker vi fortjent succes eller måske snarere mangel på samme (succesen altså, de skal nok få, hvad de har fortjent) til en større dansk musikkæde. Som vi nu i de senere år kun har frekventeret i særlige tilfælde for bedre at kunne servicere vores kunder med ting udenfor vores eget normale sortiment. Vi har aldrig tjent en bøjet 5-øre på handlerne. men nu er idiotien og besværet  med at handle hos dem simpelthen blevet for komisk. Aldrig, aldrig mere gider denne skribent sidde og være til grin i en telefonsluse time efter time: "Du er  nr. 1 i køen" osv. uden at der nogensinde  efterfølgende sker mere.

Det blev næsten en sport i går at forsøge at komme igennem uden dog at jeg derved spildte tiden helt. Jeg havde en bunke montering, så de gennem adskillige timer ubesvarede telefoniske henvendelser til 4Sound var blot et hyggeligt julebaggrunds-akkompagnement.
At se terminalt kriseramte 4Sound opruste på ak ja, besvarelser af folks sure anmeldelser uden OVERHOVE¤DET at forsøge at gøre det muligt for kunderne at KONTAKTE dem (hverken telefonisk eller mail-henvendelse  virker) svarer vist ret nøje til DSB´s nyeste tiltag på at begrænse styrtblødningen af passagerer:ansætter en "innovationsrebel" Idioti på højeste statssstøttede plan.

Få da i stedet de fucking tog  til at køre, DSB, og tag dog jeres skide telefoner, 4Sound. Og nej, det var ikke en undtagelse med 4Sounds tilgængelighed  i går. Sådan har det været i årevis og alene omkostningerne ved at ændre en så håbløs fast indgroet firmastruktur vil komme til at koste multi-millioner. Og flere hvert øjeblik man venter.
Og med alle de senere års allerede akkumulerede multimillioners-underskud i koncernen er det vist ved at være snarlig lukketid. Og hvis jeg skulle have glemt det, så kom jeg da godt nok i tanke om det i går.
Mageløse amatører!

PS Iøvrigt er der indenfor det seneste døgn sket et "nybrud" i anmeldelserne på trustpilot af 4Sound. I stedet for de nyligere nærmest uafbrudte og både detaljerede, og tydeligvis individuelle brokkesager (læs: ÆGTE!), så er der strømmet ind med ultrakorte 5-stjernede topanmeldelser. Og se, DET er squ noget af en overraskelse, når nu koncernen skylder penge i øst og vest og er overgået til forudbetaling/kontanthandel der, hvor de ikke er lukket helt ned. Og man jo altså umuligt kan kontakte dem, hverken telefonisk eller elektronisk. Og altså måske  heller ikke nogensinde få de varer, hvor leverandørerne har lukket ned, selv om de stadig kan lægges i kurven..
Hvad det her pludseligt opståede positive "anmelderi" ligner må enhver vel kunne gætte. Virkeligheden er det ihvertfald ikke. Og man skal altså være ret enfoldig for at at tro på, at man kan ændre den sørgelige virkelighed for firmaet ved den slags metoder.
Hvad med at tage fat på problemerne i stedet for at sminke symptomerne?
0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start