Den planlagte delvise udflytning..

..af  heste (permanent-iøvrigt ganske let, da de aldrig har boet her) og kone (deltids og i nogen grad suppleret af denne skribent på matriklen i perioder) foregår rimeligt planmæssigt. Der går dog lige lidt ekstra tid med at være kærlig (når hun er her altså) og osse med at planlægge og fantasere (altså når hun ikke er her) Sådan kan man få det bedste af begge verdener.

Det ville nu være synt at sige, at fanstasierne her er hverken af kødelig karakter eller særligt højtflyvende, dertil er fruens fravær for kortvarigt for ældre mænd. Til gengæld kan jeg så bruge umådeligt megen tid på at sidde og fantasere om den ikke ret fjerne fremtid, hvor der bliver plads til endnu et mega-højttalersystem i stuen. Det var nemlig den oprindelige ægteskabelige aftale, at der kun skulle være et system, men at størrelsen  af det kunne være vilkårlig. Og det har det så hidtil osse været, altså noget stort uden dog ligefrem at overfylde den bekvemt store stue.

Nå, men nu er der så endeligt forhandlet en ny aftale på plads om, at jeg godt må udvide bestanden af kæmpestore højtspillende højttalere deroppe mod den ret beskedne pris, det jo er, at man skal kunne komme igennem fra den ene stue til den anden. Til alt held er der i aftalen ingen betingelse om , hvor let det skal være at retablere denne nyttige passage eller hvor visuelt skæmmende/skræmmende skrrumlerne må være.

Derfor er der så anskaffet et sortiment af kvalitets-rulleplader med bremsehjul til de forskellige JBL- og Vitavox-systemer, så de let og bekvemt kan trilles i passende position for kritisk (eller måske snarere u-kritisk) lytning. For trods alt er vel ingen hifientusiast så overtydet om egen fortræffelighed, som når samme mener at have opnået en helt ny erkendelse og nu går, hvor ingen andre har gået tidligere (tak, Gene Roddenberry, må dit støv oplyse Himlene). Og det er ganske ubetinget tilfældet denne gang, for der er ganske enkelt ingen af de her sager på nettet i samme anvendelse og tænk bare, alt det her har denne skribent helt selv fundet på og frem til. Er det så noget under, at resultatet vil bliver ubetinget forunderligt-GODT?..Nej, vel?

Nå, men det er så ikke gjort med det, der er andre betydelige tungtvejende logistiske forhindringer involveret, ikke mindst flytningen af de skarp-kantede Mcintosh MC 2500/2600-forstærkere derop til stueplanet. For selv om vi til tider hernede i værkstedskælderen bruger de bekvemt lette og kompakte Lab Gruppen C10:8 8-kanals forstærkere til multikanal-systemerne , så er der jo ikke megen hifi-credibility i det. Så der skal altså slæbes, skal der.
Og det er så tilfældigvis nu!

3 meninger om “Den planlagte delvise udflytning..”

  1. Spændende altsammen, og vi er vel næsten ved at være naboer så jeg skal gerne være behjælpelig med den (u)kritiske lytning når det hele er rullet på plads 😉

  2. Tjah, alting har en pris, ægteskabet altid den selvsamme: Alt det, som man kan tjene PLUS alt det, som man kan låne. Og takker gerne ja til tilbud om den ukritiske lytning, for med en investering på 1.4 mill. ønsker ingen vel og allermindst denne skribent kritik af nogen art. Og allermindst da den sobre og velbegrundede..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.