Sidste hurdle!

Så er forårets arbejds-raseri atter ved at nærme sig den allersidste forhindring inden mållinien,som den berømte væddeløbshest “Red Rum” gjorde det på Aintree-banen i Grand National Steeple Chase i 1973. Der er så den ikke ganske ubetydelige forskel, at det denne gang er os, der er langt foran vores budgetter og andre ikke helt ligegyldige trivialiteter, Det var noget anderledes for Red Rum, der nok nærmede sig målet, men dengang i det uforglemmelige løb var så bare en ANDEN hest 30 længder foran, da Red Rum passerede sidste forhindring. Hvad der derpå skete er en episk historie om en levende legende, der vil leve videre efter at alle andre levende legender forlængst er afdøde. Og som vi ikke nok kan opfordre alle til at gen-se i videoen, som vi lige linker til nedenunder. Den fortæller osse samtidigt en uhyre livsbekræftende historie om et levende væsen, der VILLE vinde og vi taler ikke om jockeyen her. Han ser ud til at være mindst ligeså lamslået som alle tilskuerne og kan bestemt ikke tage nogen del af æren for det fantastiske løb. Han er helt tydeligt som så mange andre bare med “på turen” En ganske uforglemmelig én!
Men here goes: Hvis du ikke ser den til ende er du selv ude om det, vi har advaret! Det her er enestående og den indlagte hysteriske pathos er ganske på sin plads..
https://www.youtube.com/watch?v=7FxJvJOrIVI

Nu er der jo mange af den slags væddeløb derude i Verden og som sagt, vores egen lille virksomhed kan ikke sige sig helt fri for at være med i det daglige rotte-ræs. Det er så den ganske forudsigelige bagside ved at vi er et “kunde-defineret” firma, hvor vi dagligt løser alle de opgaver, som andre enten ikke kan eller gider. Der er flest af de første, men de sidste er tit de sjoveste. Fordi mange af vores konkur-leger så indlysende har “tabt sutten” ved hverken at være rigtigt gode til det ene eller til det andet. Og så er al uvished om fremtiden så helt forduftet, for så BLIVER der slet ingen fremtid for virksomheden.

Nå, men vi kører så vores helt eget lille “ræs” her i vores lille familie-biks, som iøvrigt som måske tidligere nævnt faktisk blev til ved et lykkeligt tilfælde. Vi fik heldigvis en “running start” som salig Red Rum, så det var bare at sætte lidt turbo på til sidst, så havde vi efterladt resterne af det gamle Dansk Audio Teknik på konkursernes altid ledige affaldsplads. Som vi så selv heldigvis indtil videre bekvemt har undgået, og i år ligefrem ser ud til at kunne køre i en selv for os ganske usædvanligt stor bue udenom..

Nå ja, helt nogen  “Red Rum-historie” er der vel trods alt for os ikke tale om og heltemod kan der jo heller ikke være tale om, da jeg jo selv blev tvunget ud i selvstændigheden. Helt er jo trods alt ikke noget man bare tilfældigt kan BLIVE, det er noget, man SKAL VÆLGE at VÆRE.
Som udødelige Red Rum!

8 meninger om “Sidste hurdle!”

 1. Fin video

  Heste er spændende dyr med deres helt egen vilje.

  Kommer fra et hjem, hvor vi konstant havde mellem 10 og 15 heste opstaldet, min opgave var at rydde det høje strøelse hvert ½ år med trillebør og greb, nok en sur pligt, men de var altså sjove de heste med hver deres sjove og mindre sjove særheder og viljer.

  mvh
  Bjarne

 2. Ahr, den der "Red Rum" får da godt nok med pisken, så jeg er ikke enig i, at kusken bare sidder og ser nærmest lamslået til. Det gør ikke jeres firma til et kundedefineret firma, at I kan finde ud af at gøre de ting, som jeres kunder betaler jer for. I har måske bare slet ingen markedsmæssig definition/mission/vision, så man ikke ender op med at sælge stegte pølser på strøget, fordi en kunde gerne ville have det på et tidspunkt? Jeg kan forstå på det hele, at dine konkurrenter er noget dovne, måske endda ligefrem lidt dumme, eller er du bare så meget hurtigere og klogere? Utroligt at det i bund og grund er forskellen, når man nu kender dig 🙂 (Der må grines).
  Mit personlige gæt er, at du altid og her er der ingen undtagelse, er frisk og rar i telefonen og altid, gentager altid, siger JA til de spørgsmål til opgaver du stilles i telefonen. Og at du ikke sidder og bliver tvær og gør tingene komplicerede og ikke er eksklusiv og nærmest fortæller kunden, at du nok egentlig ikke gider opgaven, når alt kommer til alt. OG så er dine svende hurtige og laver måske færre fejl end konkurrenternes ditto?
  Sidst men ikke mindst, er du jo superhyggelig og rar og ganske effektiv og har en kollossal viden om alt muligt mærkeligt. Inklusive PA-grej.
  Så tror da faen du vinder kapløbet!

 3. Til Jakob: Du må vist lige kikke videoen igen med hensyn til det med pisken: Det er vist mest en slags oversprings-bevægelser fra jockeyens side uden substans eller iøvrigt den allermindste virkning. Det øjeblik, hvor Red Rum stryger forbi med sit udtryk af selvstændig uovervindelighed er episk og har intet med rytter eller tid at gøre.
  Ja, jeg vil stå ved, at mange af vores konkurrenter ikke (heldigvis!) er vældigt kompetente eller blot en smule ambitiøse, så det var ikke for at pudse egen glorie særskilt. Det ville jo være herligt at kunne prale med egen fortræffelighed og forretnings-lykke i en veldrevet og dygtig branche. Men sådan er alting så bare ikke!
  Og dertil da tak for de smukke ord. Vi gør ikke alt, men vi gør til gengæld alt for at gøre kunden tilfreds.

 4. Og til Bjarne: Nok kaldte man cykelrytteren Eddy Merckx for "kannibalen", men Red Rum giver ham alligevel afgørende baghjul her sidst i opløbet. Se DET er vilje!

 5. Støjbjerg skal i samråd idag. Er der en venlig sjæl der vil give den lille havfrue høreværn på. Jeg mener,der er vel grænser for hvor meget forvrængning sådan en sårbar skabning kan tåle at lægge øre til.

 6. Trods de indlysende og graverende regerings-fodfejl i den sag er det måske nok verdens mindst værdige sag for oppositionen at sikre regerings-ret til sex med mindreårige samtidigt med at samme opposition kaster sig frådende over enhver nok så uskyldig seksuel adfærd i resten af samfundet.
  Altså naturligvis kun de mere blonde af borgerne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.