mandag den 6. marts 2017

Vores billed-værk

driller desværre her til morgen, så den lovede detaljerede og sikkert for mange med spænding ventede detaljerede gennemgang af vores aktueller studie-opsætning må desværre vente en uges tid. Måske vi skal benytte udsættelsen til at støvet en smule af, det er sin sag at holde de luftbårne efterladenskaber efter vores 3 hundekræ blot nogenlunde i ave.

Nå, men under alle omstændigheder arbejdes der ihærdigt på at udnytte vinterens sidste krampagtige kolde favntag til noget positivt. For nok ER det idiotisk for voksne mænd på snart 61 at gå og lege hifi, men det er dog alligevel uligt mere fornuftigt at gøre det nu frem for engang i det luneste forår. For slet ikke at tale om sommeren. Og atter lige for afdøde arveprins Knud: Vi taler om strengt taget RELATIV fornuft, i absolutter er det stadigvæk ren idioti osse på denne årstid at lege med det vanvittigt dyre isenkram. Hifi er simpelthen synonymt med ufornuft. Men hvilken herlig en!

Nå, men sommetider kan man være heldig og det har vi faktisk været i den allerseneste tid. For i en parallel til den støt voksende pris-marginal mellem vores nuværende hus og det hus ude på landet, som vi engang flytter til, så har vi netop i denne måned høstet en betydelig gevinst på vores 3 stk. SME 30-pladespillere. Altså ikke ved egen fortræffelighed, nej simpelthen blot ved at EJE dem. Alle SME-produkterne har fået et gevaldigt pris-hug opefter, og således er Model 30 steget ikke mindre end 25%. Så mon ikke vi med nogen ret kan regne med, at brugtpriserne følger så nogenlunde efter, det har altid tidligere været tilfældet. Og når udgangspunkter er prisen fra 2015 på 235.000,- stk, så er 25% sindssygt meget. Man føler sig squ næsten som en oligark!

Nå, nu er der ikke nogen særskilt hæder ved på værste kapitalistiske vis at tjene penge "uden at lave noget", som en iøvrigt ellers ikke synderligt talentfuld dansk skjald engang så uforglemmeligt for min egen generation udtrykte det. Men efterhånden som man bliver ældre og lettere affældig må man jo resignere og acceptere disse bolig- og hifi-prisdannelser, der sommetider begunstiger folk som os, der i virkeligheden ikke spor fortjener det. Således er verdens goder så ulige fordelt og det er vel altid lidt lettere, når det nu er én selv, der får goderne. Vel og mærke uden at have fortjent en skid.

Ellers skal vi da lige huske at nævne, at vi meget fornyligt leverede et komplet Furman balanceret strømsystem til en kunde, der forventeligt kunne konstatere et overordentligt nedsat støj-gulv og samme ro i lydbilledet, som vi selv og et par særdeles prestigefyldte offentlige arkiv-kunder osse kunne. Det er mærkeligt, at den mest indlysende omlægning af elforsyningen er den, som sjældnest foretages.
Nå, men det vil vi lige tage op i næste uge med lidt illustrationer, her og nu venter der lige 50 stk XLR-kabler, der lige skal strikkes sammen og opmærkes. Men til alt held kan vi så have musik til arbejdet fra vores JBL 5674/5628 sub, forsynet og forstærket af 5 stk. Crown Reference 1 og 2 stk Lake LM26 processorer. Ganske højt og ganske godt.2 kommentarer:

Blogger anders sagde ...

Havde fornøjelsen af at høre de Altec horn du så venligt havde lånt ud til en hifitosse, så han kunne tage dem med til Hald i weekenden

7. marts 2017 kl. 13.42  
Blogger Poul M sagde ...

Håber det var en delvis fornøjelse, hørte fra Verner, at der havde været visse indkøringsproblemer med det gamle Radford-sæt. Du må kikke forbi engang og høre store båthorn, selv om der jo er et stykke vej. Det vil ihvertfald lyde ganske anderledes end lukkede systemer, som du jo vist benytter eller hvordan?

8. marts 2017 kl. 09.14  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start