mandag den 22. februar 2016

35.916 pund incl VAT

Som det allerførste og vigtigste i dag skal vi varsle en kommende festdag. Den førstkommende 18. marts (altså sådan nærmest lige om lidt) fylder denne mere og mere midaldrende skribent 60 år. I samme anledning ville det glæde os meget at se gamle og nye venner og kunder og familie til lidt fællessang og champagne og andet uformelt samvær. Vi vil på dette forum lige gentage dette vigtige budskab et par gange.
Alle skal være såre velkomne, dog med en enkelt undtagelse, der ellers (iøvrigt at være blot den allermindste smule inviteret) faktisk deltog i denne skribents 50-års fødselsdags-reception. Dengang forekom det decideret løjerligt, men heldigvis gav den daværende frøken Pia Dahl Olsen den lille buttede mandsling, som der er tale om,  ganske tørt på. Ganske kontant og aldeles korrekt takkede hun for al den aldeles ufrivillige hjælp, som samme Kenneth Bremer (for ham er det naturligvis for "those in the know") havde ydet i forbindelse med etableringen af vores lille virksomhed. Altid rart med et spark når man er så tung i røven som denne skribent vel var og muligvis stadig er, men det er så vist osse det eneste rare i denne muligvis lidt smålige og ihvertfald  personlige vendetta. Dengang gik han selv, denne gang bliver han som den eneste "gået", ellers glæder vi os til at se alle!

Derudover er denne skribent græsenkemand i denne uge, mens fruen forlyster sig med trikot-klædte mænd i Portugal på et elite-ridecenter, så vi er særligt modtagelige for besøg her i vores trist-  og ensom- og kedsomhed. Hvor der er dømt gensyn med "Foyle`s War" og andre af de klassikere, som fruen ikke rigtigt gider se for 27. gang. Hvem der er klogest her skal jeg vel ikke ligefrem spørge om.

Nå men det betyder jo så osse, at der er lidt ekstra arbejde efter semi-driverlivet i sidste uge. For eksempel lander der i dag en god stak paller fra ATC, der lige skal distribueres til værdigt trængende. det er osse lige tid til det, da ATC har varslet den årlige prisstigning gældende fra 1. april. I den anledning er det jo interessant at studere, at vores ATC SCM300A stuehøjttalere nu har en pris I England på ikke fuldstændigt bagatelagtige 35.916 pund. Det er squ da osse en slags penge selv for relativt velbeslåede forstadsfamilier..

Nå, de var nu osse dyre dengang for 8 år siden da vi fik dem. Ja, faktisk var de i 1998 en af verdens allerdyreste højttalere og det selv om de altså dengang var meget, meget billigere end i dag. Nå, men det er de så bare OVERHOVEDET ikke længere. I dag er ATC SCM 300A sådan nærmest indenfor high end-hifi nærmest en slags "øvre mellemklasse" sådan rent prismæssigt. Ingen producenter med respekt for sig selv (men tydeligvis totalt uden respekt for almindelig rimelighed og fornuft) har i dag ikke en topmodel, der koster FLERE og sommetider MANGE GANGE mere end vores stakkels overhalede ATC-er.

I dag er det muligt at bruge både 10 og 20 gange så meget på højttalere som det altså var for ikke så skrækkeligt mange år siden. Ja alene strømkablerne til vores ATC kan jo i dag  sagtens sagtens findes LANGT dyrere end HELE HØJTTALERSYSTEMET. Er det underligt, at almindelige lægfolk derude synes, at det her er en syg hobby, nej vel?
Nå, men i det  lys har det været mange dejlige år sammen med disse fede SCM300A-ere, der stadig leverer varen på nu snart 19. år. Og vi kan så samtidigt  glæde os over, at de hver 1. april bare bliver DYRERE og vel dermed om ikke ligefrem bedre, så heller ikke decideret dårligere. Langsigtet ejerglæde-åh jo!
Derfor er vi osse usigeligt stolte over at repræsentere denne ærke-engelske virksomhed her i området og da ikke mindst fordi vi leverer så forfærdeligt meget andet relativt skrammel. Se nu for eksempel den varevogns-fuld 55 " fladfætre, som jeg skal ud og pakke nu.
De er forlængst kørt på genbrug inden ATC-ejeren overhovedet blot er kommet over den første forelskelse. Den forelskelse, der altid ender i varig kærlighed. Og så er der altså noget ved det her!
Åh nej, fruen kommer først hjem mandag, det var det der med "kærlighed" jeg vist ikke skulle have nævnt..Hulke-suk-godt jeg har vores gamle ATC-er!

5 kommentarer:

Blogger 27pH sagde ...

Ja, prisstigningen er ret tydelig. Jeg kan godt huske hvad brugte ATCer kostede for nogle år siden, men den tid er forbi nu.

22. februar 2016 kl. 09.45  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Foyles War er så godt TV!

22. februar 2016 kl. 10.32  
Blogger Poul M sagde ...

Ja, jeg har ganske let ved at identificere mig med den lille mand og da ikke mindst i forhold til vreden. Ligesom Foyle er jeg vel heller ikke nogen vred mand, men når jeg som ham bliver tilstrækkeligt tirret, så bliver vi indædt gale. Heldigvis for mit eget vedkommende kun på mr.KB

22. februar 2016 kl. 10.35  
Blogger Poul M sagde ...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

22. februar 2016 kl. 10.54  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Hvad siger du til at FONA lukker 25 butikker og fyrer 300 mand? Var FONA ikke engang i tidernes morgen noget indfor hifi? Jeg ved at System Audio blev solgt i pæn stor stil der for nogle år tilbage, men det er jo heller ikke rigtig hifi :-)

26. februar 2016 kl. 09.50  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start