mandag den 30. november 2015

Man skulle næsten tro..

at denne skribent benytter alle kneb for at undgå sin "man-daglige" oplysningspligt med alskens syge undskyldninger, men denne gang er der altså blæst et mindre hul i vores tag, så der er aldeles presserende sager at se til. Vi vender tilbage engang, når hullet er blevet "stoppet"..

4 kommentarer:

Blogger Jakob Levesen sagde ...

Det er jo også for tyndt at det hul i taget har nogen indflydelse på dit skriveri, Poul. Vi ved jo alle, at det ikke er dig som skal op og reparere det. Dels er du for stor til at kravle rundt deroppe og dels aner du intet om tag og så videre. Så jeg er på denne vis kommet frem til, at du bare skulker, når du kan se dit snit til det. Idag er det så Tarzan- eller Batman syndromet med at redde alverdens folk fra død og elendighed der får dig til at undvige tasternes krav om berøring. Tsk.

30. november 2015 kl. 09.15  
Blogger Poul M sagde ...

Mere prosaisk er det fordi hullet i taget er ganske stort og jeg sov stjerne-dårligt pga usikkerhed omkring at finde en reparatør hurtigst muligt. Det er sin sag selv for sædvanligvis velafbalancerede mennesker som mig helt afslappet at lytte til piskende regn i natten ind i det åbne tag-sår uden helt at ane, hvordan sagen skulle klares.
Heldigvis klappede alt, men sikke dog en nat

30. november 2015 kl. 13.41  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Nå, så er hullet lukket, men vi ser da ingen genoptagelse af skriveri her...
Altså Poul, den slendriam går ikke!

1. december 2015 kl. 18.41  
Blogger Hans Henrik sagde ...

For resten læste jeg lige, at England netop har meldt sig under fanerne til tæppebombningen af Syrien. Så vidt vides var hjernen bag den seneste aktion bosiddende i Bruxelles......så de trænger da vist til en kalibrering af deres bombesigter. Eller at nogen fortæller dem, at der i verdenshistorien kun har eksisteret 2 bomber med nogen som helst effekt......man kan endog med nogen ret argumentere, om det i virkeligheden kun var nummer to.

5. december 2015 kl. 23.15  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start