mandag den 10. august 2015

Galskabens sygere overdrev.

Så er freden endegyldigt ovre i denne omgang for vores lille virksomhed, så derfor er der lidt rigelig travlhed på bordet i dag. Ja, faktisk så meget, at vi allerede burde have været i fuld gang med arbejdet for et godt stykke tid siden.
Dog har vi fundet lidt passende hjemmestudier udi "hifi-idiotiens sande anatomi", så vores venner kan være lidt ekstra velforberedte til næste uge. Obligatorisk læsning med efterfølgende prøve vil være denne side:
http://www.musicworks-hifi.com/products/

Nu er sådanne plat-butikker talrige som "frø af ugræs" og udryddes ikke af fredens komme. Alligevel findes der et par velformulerede skeptikere, der kæmper mod alle hifi-interessens fundamentale naturlovsbenægtere-de fjolser, der får os andre mere tilforladelige "tosser" til at fremstå som rene idioter i omverdenens øjne. Derfor anbefaler vi som supplerende læsning denne "tråd" på pinkfishmedia, der mest i sin afgørende "afklædning" af tossehovederne minder om den skæbnesvangre  (altså for Joe) TV-transmitterede høring, der totalt demaskerede selveste senator Joe Mccarthy:
http://www.pinkfishmedia.net/forum/showthread.php?t=176496
Og tak til "h.g" og "BE718" derovre for den kamp, der skal kæmpes. Også selv om udsigten til sejr er uendeligt fjern.

8 kommentarer:

Anonymous Anonym sagde ...

River dig lidt ud af hifi verdenen og ind i PA med denne artikel
http://system-audio.com/da/sexet-lyd-paa-orange-scene-fucker-med-din-hjerne-uden-du-ved-det/

Er "klase" udtrykket noget som man anvender indenfor branchen?

13. august 2015 kl. 15.29  
Blogger Hans Henrik sagde ...

Sikken du da kan tiltrække.....

13. august 2015 kl. 18.02  
Blogger Poul M sagde ...

Takker for linket og "klase", nej, med mindre altså man google-oversætter "cluster" Der er iøvrigt intet nyt i line-arrays, tænk blot på vores skoletids søjlehøjttalere overalt eller Grateful Deads berømte live- "lydmur"
Derudover er de omtalte franske højttalere(må for Guds skyld ikke forveksles med de andre plasticmodeller på dit link) nu rigtigt fede. Derudover laver samme firma naturligvis osse "non-arrayable" højttalere, inetet system er naturligvis hverken det bedste eller det eneste anvendelige.
Derudover måtte jeg lige lægge en kommentar på Oles side, den bliver der nok ikke længe.

14. august 2015 kl. 14.42  
Blogger Unknown sagde ...

Når vi nu er på overdrevet, kan du hygge dig dette link over solgte audiophil kabler på ebay de sidste 2 måneder, det er ikke ligefrem småpenge der bliver kastet efter audiophilt tilbehør.
Du må hellere få sat prisen op på dine Lapp kabler, så sælger du nok meget mere, husk at krydre med tests og gode historier, det øger værdien ;-)
Sarkasme kan forekomme i dette indlæg :-)

14. august 2015 kl. 16.51  
Blogger Unknown sagde ...

link:
http://www.ebay.com/sch/Audio-Cables-Interconnects-/14964/i.html?_sop=3&LH_Complete=1&LH_Sold=1&rt=nc

14. august 2015 kl. 16.51  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Ha, det gibbede også i mig, da jeg så Hr. O. Vidtløftigs artikel om line-array HT ere - vel vidende at al denne info om de kloge hoveder og det fine udstyr på ROS, skulle bruges til at henlede opmærksomheden på hans eget skrammel. En SA-højttaler har måske (!) princippet til fælles med de store systemer, men lige der ophører al sammenligning straks derefter. Og så den der frisk-fyr agtige skrivestil giver mig gåsehud af væmmelse, ja intet mindre!

14. august 2015 kl. 18.30  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Jeg vil skyndsomst underrette dig og andre læsere her om endnu er kikset indlæg på O.W.s blog. Dette er dog så slemt skrevet, både grammatisk og indholdsmæssigt kvabset, at det indtil videre er det ringeste jeg har set i år og det siger ikke så lidt, for her er diverse FB-indlæg indregnet.
Se selv den uhyrlige tekst, hvor forfatteren øjensynligt forsøger sig udi den store lyrik:
http://system-audio.com/da/ingen-havde-nogensinde-hoert-om-clare-foer-hun-sang-denne-melodi/

14. august 2015 kl. 18.38  
Blogger Poul M sagde ...

Til Bjarne: Gys! Og til Jakob: Mere gys! Jeg må vist hellere holde mig lidt i skindet, poesi af den her slags er rimeligt aggressions-fremkaldende..

15. august 2015 kl. 09.33  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start