En totalskadet Mercedes E270

Det generelle stressniveau i vores lille virksomhed er steget en hel del i den allerseneste tid, ret præcist i løbet af en uge. Sidste mandag var nemlig både en glædelig og forbandet ærgerlig dag. Og osse en vanvittigt glædelig dag, for så vidt påkørslen af vores trofaste Mercedes bagfra  ingen personskade medførte. At den så efterfølgende blev erklæret totalskadet er en mindre bagatel i livets store fortsatte spil, men vi kan da vist roligt sige, at det har medført visse logistiske problemer. Det var så det ærgerlige.

Det glædelige er, at firmaet selvsamme mandag osse fik  atter en ordre i adskillige-hundrede-tusindkroners klassen, og det giver da godt nok en del travlhed. Foruden alle dagenes almindelige løbende forretninger, der jo ikke blot det allermindste holder pause, selv om man til tider kunne ønske sig det.
Nej, naturligvis kan man da ikke det, vi skal jo til at spare sammen til en ny bil…!
Og det HURTIGT, hjælp!

4 meninger om “En totalskadet Mercedes E270”

  1. Og så er miraklet sket: Vi har indkøbt os en nyere Mercedes E320, der netop er til slutklargøring og så vindr vi osse lige et lille sekund fra nul til 100, ikke uvæsentligt for min lettere bil-liderlige frue?
    Vi må osse sige, at Tryg var ganske samarbejdsvillige med vores kasko, så der bliver vi vist bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.