mandag den 15. april 2013

Messe i Frankfurt

Så er vi atter tilbage efter en tur til den årlige mega-musikmesse i Frankfurt og vi skal ile med at beklage, at der i perioder har været svært at fange os i "real time". Det være der så hermed forhåbentligt rettet op på påny. Der er altid et væsentligt element at hyggeligt samvær over disse ture til megamange kæmpestore haller fyldt til kanten med alt for ofte fuldstændigt ligegyldige "lyn-kinesiske" ting og andet godtkøbsskrammel. I selskab med selveste Niels Riis som hyggelig rejsefælle og ikke meget mindre (fysisk) selveste Sigurd Barrett gik det nu meget godt. Ja, ligefrem i perioder muntert grænsende til direkte festligt faktisk!

Højdepunktet var som så utalligt mange gange før gensynet med Ben og Richard fra ATC. Mage til unge/talentfulde og kompetente og samtidigt uhyre ordentlige mennesker skal man altså lede længe efter. Og lad os så snart se den med længsel ventede nye ATC-diskant, det begynder at haste, drenge.
Denne skribent bliver jo hverken særligt meget yngre og hørelsen er allerede ikke længere, hvad den muligvist aldrig har været...På et passende tidspunkt vil jeg muligvis delagtiggøre den måbende offentlighed i en af mine egne nyere audio-fadæser. Den er blot så pinlig for mig selv, at jeg lige forsøger at trække tiden lidt. Det er dog ikke noget, der på ringeste vis er gået ud over nogen af vores kunder, osse den eneste trøst faktisk. Den eneste permanent skadelidte er egen umådelig tydeligvist noget selvovervurderende stolthed..
På cyklen igen, foråret er endeligt kommet!

3 kommentarer:

Blogger 27pH sagde ...

SEAS har lavet en ny 35 mm diskant. Gad vide om det er den de skæver til? Den er i hvert fald noget mere moderne i sin opbygning i forhold til den gamle Audax: http://www.troelsgravesen.dk/large_domes.htm

16. april 2013 kl. 10.32  
Blogger Jakob Levesen sagde ...

Ja, den gamel ATC diskant er godt nok ikke noget at råbe hurra for...

17. april 2013 kl. 07.25  
Blogger Poul M sagde ...

I sammenligning med kvaliteten af de andre enheder, filtre osv., så er diskanterne gode men ikke ligefrem til at spille basunenglekor for, det er sandt..

18. april 2013 kl. 09.29  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start