mandag den 17. december 2012

Klart igen, hurra!

Sikke dog en herlig regnfuld morgen, der med lidt held vil fjerne de sidste forhindringer for denne skribents allerede atter engang lettere tvangsmæssige morgencykelture. Endorfiner er dog en herlig ting! De seneste 14 dage har jo ellers været sådan lige lidt til den "farlige side" i forhold til udøvelsen af to-hjulet idræt, men nu ser alt ud til at blive bedre. Dette er ganske heldigt, da en del af vores vareturs-aktivitet er baseret på budcykel og ikke mindst i denne tid, hvor selv den simpleste "krydsning" igennem Århus midtby tager allermindst en krig.

Det er således ikke udelukkende for personlig (vægt)vindings (og dermed altså i virkeligheden TABS) skyld, at tøvejret er et held. Her op til denne jul har vi uden sammenligning (det vil sige, det er jo i den grad noget sludder, for vi HAR jo netop snart 30 års jubilæum i branchen så hvor meget mere sammenligning måtte man kunne ønske sig?) oplevet enestående meget business i vores lille virksomhed. Og det er jo netop morgencykelturens næsten rituelle "intellektuelle fin-pudsning" af rækkefølge og andre praktiske strategier omkring udførelsen af disse ordrer, som mest har manglet i den allerseneste tid. Måske, det ved vi jo i virkeligheden intet om, da vi netop aldrig tidligere helt har oplevet noget lignende, så det sammenlignende erfaringsmæssige materiale er således lig nul.

Nå, men nu er vi så altså blevet en skøn erfaring rigere. Så må vi så blot håbe, at det rullende (cykel)-materiel holder bedre end dengang i slutningen af april, hvor en brækket pedal i en ren "freak-soloulykke"sendte denne skribent på hovedet i asfalten med ansigtet først og derefter babu-straks i Skejby-scanneren.
Det var til gengæld en af den slags erfaringer, jeg sagtens kunne have undværet, men det er næsten osse det eneste negative i årets løb, som vores lille virksomhed har oplevet. Og som heldigvis er ganske let at for-glmme i disse dage.
Tak til jer alle derude, vi skal nok nå det inden jul!
PS: Og så har vi sandelig fået solgt både de latterlige Rogers LS3/5A kits OG den anderledes superfine Technics-pladespiller, så er der kun en EMT 927 tilbage...?
PS den er så osse røget og så er der vist kun at udbryde:
GODT NYTÅR TIL JER ALLE!

1 kommentarer:

Blogger 27pH sagde ...

Og så husker du lige hjelmen fra nu af ikke?

17. december 2012 kl. 09.29  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start