mandag den 12. november 2012

Jamen, jamen..

det fortsætter i allerhøjeste gear. Flere mere end fuldt-lastede ture til Samsø og Grenå og jeg ved snart ikke hvad bliver i denne uge yderligere suppleret af endnu større bunker . Heldigvis mere lokalt, ellers havde det været svært logistisk at klare i lyset (eller måske snarere snarere slag-skyggen) af alt det andet. Alt det her går jo desværre noget ud over den videre udviklingsproces af vores testanlæg her på vores værksted. Der er ellers rigeligt at gå i gang med. Ikke mindst fordi vi har gjort den ret kedelige opdagelse, at der er en ganske betydelig lydmæssig forskel på om vi anvender en BSS 336T-højttalerprocessor til vores store aktive systemer eller om vi anvender en BSS 366T. Det er en særdeles kedelig opdagelse af flere grunde. For det første fordi den førstnævnte er dyr, hvorimod den sidstnævnte er stjerne-skidedyr. Det er slemt nok skulle man synes og man ville have ret. Og derudover har 366T så osse monteret en forbandet støjende blæser, der nødvendiggør en fuldstændig omkalfatring af vores test- og udviklings-opstilling her i kælderen.

Jamen det ER hårde tider for de små jødedrenge, som det hed i min egen barndom uden at jeg nogensinde helt fattede den præcise betydning. Sådan noget sagde man bare den gang uden videre pædagogisk forklaring til os sagesløse små ligesom man kunne sige usigeligt fascistoide ord som negre og ruski-snuskier og andre forlængst forældede ord. Ja, tænk blot, man gav endda de forlængst fordømte Tin Tin-hæfter til os drenge. Og de gjorde jo som bekendt grin med naive negertampe (uhadada) grinagtige græker-skurke med store næseabe-tryner (Rastapopoulos, hvem husker ikke ham-sikkert de fleste (altså IKKE)) (det er vist ikke fordømt endnu, det med det anti-græske men det kan vel nåes) og afskyelige arabiske slavehandlere (straks langt værre og bombekastende end grækerne, der blot tæver løs på deres eget politi). Godt Hergé, skaberen af Tin Tin, nåede at dø i tide, ellers ville han vel være død. Måske af grin, måske af græmmelse.

Nå, han døde vist sådan bare i god overensstemmelse med spådommen fra den mærkelige dommedagsprofet i historien om "Den Mystiske Stjerne", der mens han kravlede rundt i masten på "Aurora" udslynger profetier om menneskehedens snarligt kommende undergang. Sådan vist et klassisk "prefet-trick" for dog enkelte til at lytte. Frit efter barndommens usigelige visdom forudsagde den strithårede og spidsnæsede profet mens han svingede med den tændte spruttende bombe sine uheldssvangre forkyndelser om, at menneskeheden ville dø af "sult eller sygdom eller noget andet"
Det sidste var en ganske smart manøvre for nu lige at dække sig ind. Og nu er det jo alligevel ligemeget da både Hergé og hans værker og al almindelig humor alligevel er på vej til at blive ulovlig.
Ja, næsten ligeså ugleset som almindelig politisk anstændighed og ægte overbevisning. Tillykke med den nye finanslov, Johanne og I andre venstrepopulister, var det virkeligt den forskel I kunne gøre? Hvis I virkeligt ville noget ægte og rigtigt, så prøv lige at se på, hvad folk på folkepension får. Se DET er en ægte dansk tragedie hvor al snak om størrelsen af understøttelse og bistandshjælp blegner.
Nå nej, det er jo osse ligemeget, de stemmer jo alligevel ikke på jer og det kan man måske godt forstå.

2 kommentarer:

Blogger Kristian sagde ...

Bruger du stadigvæk dine GPA 604?
Var de 2 eller 3 versionen?

Ser at GPA kommer snart med en nye driver, 604 E II
http://www.greatplainsaudio.com/downloads/604E%20Series%20II%20Spec%20Sheet.pdf

14. november 2012 kl. 14.48  
Blogger Poul M sagde ...

Nej, vi har solgt dem (det var 3-versionen) De spillede fint men var blot lidt overflødige da jeg fik en bunke Altec large format drivere med 1505/311 horn. En delefrekvens på 1600 Hz bliver på den baggrund derved temmeligt iøjnefaldende og en smule distraherende. Lidt på samme måde som fornyligt selv 500 Hz bliver når det bliver muligt at gå ned til 300 Hz med 2490-driveren..Ak ja sikke problemer

15. november 2012 kl. 10.33  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start