mandag den 19. november 2012

En lodret ordre

I dag har denne alt for travle skribent 2 vigtige opgaver foruden alle de andre presserende. Den vigtigste er at skrive en ledelsesberetning i forbindelse med vores lille firmas snarligst kommende årsregnskab. Den slags kan være sprogligt udfordrende, fordi den glorværdige fremtid, som alle altid attrår, for visse virksomheder (og lad os her blot mindes det katastrofalt kuldsejlede firma med næsten vores eget navn under andet ejer/lederskab) kun alt for tit ligger hinsides høje og forræderiske forrevne bjergrygge. Dem, der hedder Konkurs-Klipperne..

Ja ja, skadefryd over fortjent succes både for sig selv og for andre (ganske vist forskellig og vel netop derfor så meget mere fortjent), er jo osse en slags fryd, ja måske den allerstørste. Vi har netop haft besøg af firmaets strenge revisor og lad os afsløre, at det er gået ganske godt i det forløbne år, jeg er jo en slags jyder på trods af herkomsten fra den bittelille Kattegat-ø. Dejligt og tak til jer allesammen derude, som har gjort en skøn og herlig forskel for os, vi håber da at have medvirket til det samme for jer.

Dagens 2. hovedogave udover diverse kundebesøg bliver at forsøge at finde løsningen på vores egen udgave af antikkens paradoksproblem om "cirklens kvadratur". Der jo indenfor den klassiske matematik var uløselig uden at det dog afholdt mange fra at prøve at finde svaret. Ikke ganske overraskende fandt de det dog ikke, der var jo netop ingen løsning idet opgaven var uløselig..
Helt så uløselig er vores eget problem ikke. En felt-test har netop vist, at hvis man vinkler det store JBL 2392-horn en smule, så kan det lige akkurat klemmes ind mellem bundkassen til 5674-systemet (den med de 4 stk. 15-tommere pr. side) og loftet. Det vil sige, at der derudover på SAMME lodrette akse så blot skal være plads til diskanthornet plus den derudover vitalt nødvendige rigtige diskant. For at det her højttalersystem overhovedet kan stå her.
Altsammen på maksimalt 5 mm. Det er squ godt, at vi er så positive i dag..


0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start