fredag den 9. marts 2012

At gøre sin pligt og kræve sin ret.

Så skulle det være ganske vist: Der er for allersidste gang et kuld hundehvalpe på vej efter den præmierede champion Folmer Hund. Efter hårdt arbejde for den gamle fyr fortjener han al den nødvendige hvile, som midaldrende hankønsvæsener i samme situation naturligvis fortjener. Det må han vel siges af berettiget ret til og det har han naturligvis osse.
Vi nænner næsten ikke at fortælle ham, at han heller ikke denne gang helt slipper med alt det forhåbentligt kommende små-skravl. Ligeså lidt som sønnen Anton Hund jo heller aldrig tog sig sammen til at flytte. Og inden nogen indvender, at man jo ikke kan tale med hunde, så jo, det kan man sagtens. Husk blot på den italienske reataurantejer i "Lady og Vagabonden" " Jamen Tony tale med maj.."(cit. efter barnlig hukommelse)
Blot trist for gamle Folmer Hund, at fornøjelsen ved pligten er ca. ligeså ligeså lang som den gamle fyrs ret til lidt afslapning. Altså kort, livet i kondenseret kort-form.
Og hvad hjælper det altsammen, når vi gamle mænd med min gode kammerat Olafs ord alligevel "hellere vil have en mad", Folmer Hund bestemt ikke undtaget..? Og så kommer der bare skide hunde-hvalpe..

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start