mandag den 30. januar 2012

Så er vi klar igen!

Vi beklager visse "udfald" i den telefoniske kontakt et par dage i sidste uge, men nu er vi så tilbage på "pinden" igen for fuld gas og klare til at tage imod alt det, som har hobet sig op. Blandt sidste uges meget "turen" rundt var blandt andet et besøg hos ATC nær Minchinhampton, Gluocestershire, U.K. Det var ganske opløftende at se et firma, der arbejdede for godt og vel fuld kapacitet og siden vores seneste besøg havde øget medarbejderstaben med næsten 30 %. Osse dengang gik det godt, blot nu bedre endnu.
Vi er vældigt stolte over at repræsentere denne veritable dinosaurus blandt ellers næppe længere eksisterende kvalitetprodukter. Osse over at have spist aftensmad med verdens måske største nulevende audio-koryfæ, selveste Bill Woodman iført australsk hat og alting. Hvem siger så, at denne skribent er helt åndssvag så i sit australske outfit? At vi tilsammen var en lille halv snes stykker gjorde jo blot glæden og æren større for så vidt resten osse var fra ATC. Et eller andet må vil vel gøre rigtigt skulle man synes, sagde denne ellers sædvanligvis ret beskedne skribent, mens han "solede sig" i ATC´s særdeles velfortjente succes.
Vi skal nok snarest få lidt billed-dokumentation på for det store øjeblik da "skabs-australieren" mødte den helt ægte vare, selveste Woodman. En af verdens sidste tilbageværende sande audio-idealister som tror på værdien af ægte kvalitet.
Det gør vi iøvrigt osse selv, måske derfor det går så godt.

2 kommentarer:

Blogger Christian Klit sagde ...

Vi glæder os allerede :)

30. januar 2012 kl. 07.46  
Blogger vernb sagde ...

Jeg har såmænd spist aftensmad med Bill Johnson, som grundlagde Audio Research. Også en absolut meget interessant mand med en enorm viden om hifi, men billeddokumentation har jeg desværre ikke. Håber det endelig lykkes for dig at uploade billeder igen.

3. februar 2012 kl. 12.40  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start