onsdag den 25. januar 2012

Lidt rund-tosseri

Fra i dag onsdag og til og med fredag engang er der lidt ekstra eksterne aktiviteter i vores lille virksomhed. Kundebesøg på kryds og tværs af landsdelen kan give uregelmæssigheder i telefonbetjeningen, så benyt meget gerne mobil/SMS eller mail, så vender vi tilbage snarest derefter. Alternativt er Kevin til at træffe på 41178680, så alt ialt burde det kunne gå op endda.Og da arbejde vistnok af uransagelige grunde skulle "adle" (uden at vist ellers nogen adelige nogensinde har lavet en skid-sådan er sproget så paradoksalt), så skulle der være udsigt til i det mindste et baroni efter de kommende dage.
Så kan man så sidde dér på det kongende slot og se lidt mere end almindeligt småfjoget ud ligesom den kommende kong Frede og hans udtryksløse glansbilled-kone. Det er tydeligvis hverken nemt at blive adelig eller at være det på nogen meningsfuld måde, hvem skulle have troet, at man nogensinde ville blive enig med den evige kværulant Kjeld Koplev i noget som helst? Som altså i denne hans for denne skribent at se meget rammende karakteristik af det danske tronfølgerpars tomme og totalt indholdsløse "påfugle(høne)-spankuleren" rundt i en kunstig vakuum-verden..
Arbejde ER noget mærkeligt noget men nogen skal jo gøre det, mens andre ikke skal, og sådan har det vist blot altid været. Det er næppe tilfældigt, at der er flere bønder i spillet skak end konger og dronninger.
Udover det glæder vi os som altid til at gå i gang. Det er fantastisk at arbejde med folk som jer derude!

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start