onsdag den 11. januar 2012

Cykelstyr og cykelstyrt

I går var så dagen for årets første ufrivillioge cykelakrobatiske udfoldelse. Eller hvad man nu positivt skal sige om det åbentlyst åndssvage i at køre for hurtigt rundt i et isglat sving og vælte og slå sig ad Helvede til. Nå, nok om gårsdagens dårskab, der skete ikke alverden udover skader på stoltheden der yderligere blev begrænset af, at der heldigvis derude på de ensomme bi-veje ingen tilskuere var til hændelsen. Ikke at det gør mindre ondt rent fysisk, det gør det blot meget nemmere at tage samme tur i dag uden skrald-leende lokale bivånere. Og derudover gør det nu rigeligt ondt allerede.

Ellers blev i dog osse en god dag alene derved, at vi hørte om en fortjent fyring i den professionelle lydbranche. Det var heller ikke for tidligt, fyringen burde faktisk være sket længe inden selve ansættelsen, men det er naturligvis blot en vurdering fra mere personligt og uforsonligt hold.
Verden er dog alene derved i dag blevet et bedre sted at være og det er dog allerede noget...! Og i mulig mangel af andre glæder er skadefryd dog altid den allerstørste fryd.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start