onsdag den 20. juli 2011

Så er vi næsten klar til...

..at vise de seneste akustiske landvindinger i vores kompagni. Der mangler så blot lige lidt "kone-lig" IT-bistand for at få uploaded billederne på den nye computer, som denne skribent er blevet begavet med. Som den efterhånden fuldbefarne ægtemand, man vel efterhånden er blevet (med en overordentligt håndfåst lærer som fru Mathiasen forkortes læreprocessen afgørende!), så skal man vist være forsigtig med at prøve at stikke ting og sager i alt for mange forskellige (USB)-huller. Sagt i absolut litterær kortform her er konen dog ganske tilfreds. Med lyden her i kælderen, forstås, ja faktisk så imponeret, at hun ufortøvet i aftes krævede ændringer af vores referencesystem i den største stue. Det er ingen ringe ros fra en så permanent pålidelig og principielt aldeles ubestikkelig kilde. Alle mænd kan sagtens narre sig selv til evig tid med hensyn til hvadsomhelst, blot de selv har skabt det og det uanset, hvad den amerikanske præsident Abraham Lincoln måtte have sagt. Han var nu ellers ganske skarp, var han, så det var nok ikke om det her, han udtalte de udødelige ord "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time." Han må i så fald have ment "mænd", for fru Mathiasen kan ingen altså fuppe end ikke på den allerkorteste "bane", som det vist hedder på nutids-ævl. Godt, at Lincoln døde i 1865, så han blev skånet for nutidens hærskarer af princip-løse spindoktorer og ærgerligt, at en del mindre meriterede præsidenter senere gik så forfærdeligt meget mindre i teatret.

Derfor er stoltheden naturligvis blot så meget større over egen fortræffelighed. Ups, det skulle man da vist have været forsigtig med, for nu er der allerede en længere checkliste over forlængst forglemte ting, som selv perfekte ægtemænd åbenbart kan glemme eller fortrænge.
Nå, i det mindste er der da nu mulighed for ganske vellydende musikledsagelse til arbejdet og ikke mindst de udendørs sysler. Selv i det fjerneste hjørne af vores ganske store have kan vi nu ved et enkelt åbent vindue "logge" 100 dB lydtryk.
Man kan her passende mindes den allerførste gang i verdenshistorien, hvor pionérprogrammet "Music while you work" blev præsenteret, nemlig i juni 1940 i krigstidens Storbritannien.
Vi håber, denne "musikalske recept" virker ligeså godt i dag som dengang, behovet er da ialfald det selvsamme!

3 kommentarer:

Blogger Ruben sagde ...

han sagde også:

It is better to remain silent and be thought a fool than to open one's mouth and remove all doubt.

hehe :-))

20. juli 2011 kl. 16.10  
Blogger Ruben sagde ...

det var så en bemærkning til politikerne og ikke til dig Poul :-)

21. juli 2011 kl. 11.08  
Blogger Poul M sagde ...

Jamen sådan opfattede jeg det nu osse. Derudover er Lincoln desværre stadigvæk helt enestående i det beskidte politiske spil. Gad nok vide hvad han ville have fået ud af Libyen-sagen..

21. juli 2011 kl. 13.43  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start