onsdag den 30. marts 2011

Storm P.

Det var jo den trago-elskelige danske sørgmodige humorist, Robert Storm Petersen, som udtalte de så sande ord: "det er ganske let at blive svær(i betydningen FLÆSKE-svær red.), men det er usædvanligt svært at blive let" Nu var Storm P.`s måske eneste bedste ven bilen Casimir, som han omhyggeligt holdt passende opstaldet under krigen og ofte besøgte, for at den ikke skulle føle sig alt for ensom og forladt, og det var der jo ikke rigtigt megen motion i. Garagen var derudover ganske tæt på hans bolig.
For andre som denne allerede fra drenge-ben så barske og velbyggede skribent er det heldigvis noget lettere og allerede forekommer de bekendte hushøje bakker langt mere rimelige. Vi forventer det bliver bedre allerede i løbet af dagen, måske mere senere. 25 kg. forstærket stålcykel skal lige morgenluftes lidt først, vi ses ved 9-tiden!

4 kommentarer:

Blogger Ruben sagde ...

nu I har fået den fine Mercedes med det måske lidt høje forbrug af brændstof kunne du overveje om I ikke skulle lade motoren være slukket på de korte ture og i stedet lade dig skubbe på mens den yndige fru Pia tager sig af styringen - det må være en svært miljørigtig måde at blive let på ...

Saved by the bell Poul: hvis den har automatgear må den ikke skubbes - glemte jeg lige - god cykeltur

30. marts 2011 kl. 07.49  
Blogger Poul M sagde ...

Den har automatgear og "kick down" er lidt det fede altså. Herligt politisk ukorrekt som kæmpestore truthornshøjttalere. Derudover går morgentyrene foruroligende godt, flæsket flyver næsten af..

30. marts 2011 kl. 09.08  
Blogger Soundwise.dk sagde ...

Det var også Storm P. der spurgte om han kunne blive barberet i sine murerbukser hvis han sad på en avis...

30. marts 2011 kl. 14.02  
Blogger anders sagde ...

Det bedste Storm P citat er nu: "Humor er det man mangler, når man prøver at forklare hvad det er"

31. marts 2011 kl. 15.05  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start