tirsdag den 16. november 2010

Forenede Mørke-Mænd !/S

 
Posted by Picasa


I dag som lovet et billede af de af fruen ganske passende benævnte "barne-kister", vores TDL RSTL-transmissionline-højttalere par excellence. Uden at blive tilstræbt morbide LIGNER disse højttalere kister, når de ligger på ryggen i en Opel Omega og det iøvrigt også for mindre voksne. Så velvoksne er disse højttalere og vi taler her om en gengivelse af det fulde frekvensområde ved fuldt niveau. Simpelthen fra under 20 Hz til over 25.000 Hz og at have disse højttalere tilsluttet er en anskueligheds-lektion i de fundamentale problemer omkring vinyl-aftastning. Den del, der hedder akustisk tilbagekobling, hvor lave, energirige frekvenser simpelthen sætter alle de bevægelige systemers forskellige renonanser i fuldt sving. Intet kendt højttalersystem gør dette så godt som vores TDL, men heldigvis gør heller intet det så godt som vores SME 30/2-pladespillere i retning af immunitet mod samme. De kan sagtens stå og spille ovenpå disse bas-bomber her, mens mindre heldige pladespillerdesigns slet ikke kan bruges i samme husstand.

Ingen drenge i deres formative periode har vel kunnet undgå at drømme om disse højttalere på samme måde som alle vi, der var yngre i 1970-erne, naturligvis drømte om datidens yppige danske super-model, Hanne Lyngfeldt. Der ligefrem figurerede på dansk High Fidelity´s forside en gang, desværre ikke i yppig fuldfigur, men alligevel, sikke tider! Nå, men den skrappe frue her i huset har dikteret, at vi nu skal sælge disse TDL med den ikke ganske uefne begrundelse, at hun ikke kan komme forbi med vasketøjskurven hernede i vores ellers ret store kælderbutik længere. Det giver afgjort mening, så ud, det må de. desværre, sammen med alle eventuelle resterende sen-teenagedrømme om Hanne Lyngfeldt.

Ellers er vi som alle rettroende mennesker altid på vagt overfor radikalt-fascistoide udtalelser. Vi må dog lige her nødvendigvis definere ordet "fascistoid" som muligt for adfærd på samtlige politiske fløje. Fascisme er ikke kun brun, den kan også sagtens være sort eller grøn eller rød. Det bliver det selvfølgelig ikke bedre af, men sådan er det nu.

I dag har vi sakset et læserbrev fra JP, som vi med skam må melde (for denne fremsommelige militærnægter) har gjort os noget harme. Baggrunden er, at Dansk Folkeparti vist mest i en slags spøgefuld afmagt har foreslået, at der i en oplysningskampagne for Danmark og dansk kultur bør afbildes nøgne kvindebryster for at vise et eksempel på det danske frisind. Dengang Hanne Lyngfeldt struttede med sine var der ingen, der gøede af det. GLOEDE, helt vildt endda, men det er noget ganske andet. Og så lidt citere fra dette ret besæt skræmmende læserbrev, hvor man øjeblikkeligt kommer til at mindes heksebrændingerne i Salem, Massachusetts. Med frådende seksuelt orgiastisk-ophidsede savlende publikummere. Som til en Ku-Klux-Klan afbrænding med skinnende øjne og andre utvetydige tegn på seksuel ophidselse eller en nutidig stening af en voldtaget teenagepige, følelserne er altid de samme.

Tilbage til citatet: "Vi andre, som i en menneskealder har fået mere end nok af bare bryster i det offentlige rum og en sjælden grad glæder os over at ramle ind i en kiosk, hvor indehaveren er så muslimsk-eller kristen-at man slipper for at få tværet bare bryster og baller og alt derimellem.." Jamen hillemænd, og hans kone, der tydeligvis heller ikke længere drømte om en brystmodel-karriere, gik videre."I øvrigt spyttede min kone af foragt, da hun hørte om det. "Hvad bilder de sig ind, det er jo ren kvindeforagt"" Interessant, er der virkeligt ikke større trusler fra forskellige religiøse mørkemænd mod nutidens kvinder end enkelte bare bryster. Er der måske i virkeligheden mindre problemer for den moderne kvindelighed?

Og så er vi ved at skulle afsløre forfatteren til denne svada mod det åbenbart indlysende fascistoidt-kvindefjendsk-snæversynede Dansk Folkeparti. Indlysende for forfatteren, som er præst i den DANSKE FOLKEKIRKE i Løsning i Midtjylland. nej, ikke frikirkepræst for en eller anden syg og ekstrem kristen sekt, næh, helt almindeligt aflønnet statskirkelig embedsmand. der bare har fået NOK af al den her FRIHED til alt det, som ham og konen ikke længere kan deltage i. Frihed til forskellighed både med og uden bare bryster og ikke mindst forskellighed i tro. Og da ikke mindst muligheden for at fravælge at betale til en sådan en hyklerisk person som denne sognepræst og hans "spyttende kobra" af en kone. Overfortolker vi måske det her?

Muligvis, men den eneste nødvendige konklusion, jeg mener at kunne drage her, er da vist, at der bag de forskellige religiøse rituelle gevandter muligvis findes en tvær-kirkelig "mørkemænds-Internationale" Hvor det selvfølgelig i en beskrivelse af Danmark skal tages hensyn til alle dem, der IKKE ER danskere langt mere end der skal tages noget hensyn til dem, der ER. Som de danske søfolk dernede på piratjagt ud for Afrikas Horn, der sidder og pligtskyldigst klipper de stødende billeder af bare damer ud af de mande-magasiner, som piraterne efter tilfangetagelsen (og lige inden den efterfølgende obligatoriske frigivelse) forlyster sig med ombord. Sikkert passende censureret af skibets feltpræst i passende respekt for anderledes troende. og i tilsvarende despekt overfor alle andre danskere ombord, hedninge tydeligvis hele bundtet siden de har de her ucensurerede blade! Nej for Satan da, hedninge hedder det ikke, for så skulle man jo tro nok på sin egen tro til at hævde, at det var den bedste, måske endda den ENESTE RIGTIGE tro. Men det gør de naturligvis i den uendelige forstående tolerances navn ikke. At tro ligeså meget på sin egen tro som de andre mørkemænd ville jo også let blive alt for forbandet farligt. Så hellere stille sig op som "nyttig idiot"

Hvem der bare i tolerancens og troens navn kunne få lukket af for sådan noget svineri. Eller bare få lukket for dette folkekirkelige tågehorn og hans edder-spyende kone fra Løsning. Når man læser sådan en svada er det kun ét, som denne skribent fortryder. At jeg først meldte mig ud af Folkekirken i 1981. Tænk at have betalt til sådan en fyr. Hm., det gør jeg vist stadigvæk. Skræmmende!

3 kommentarer:

Blogger Ruben sagde ...

her lidt dybtegående litteratur om monsteret

http://www.allegrosound.com/TDL_Reference.pdf

16. november 2010 kl. 08.48  
Blogger anders sagde ...

umphh, umpfhh, umppfhh...

16. november 2010 kl. 08.57  
Blogger anders sagde ...

Præster - også dem som er en del af DF´s folketingsgruppe for den sags skyld er sgu et sært folkefærd.

Jeg har prøvet at have en præst på nakken engang, fordi jeg skrev et synes jeg selv meget rammende læserindlæg i Politiken engang, hvori jeg gjorde opmærksom på det absurde i folkeskolens kristendomsundervisning. Jeg skrev et indlæg, hvor jeg tog formålsbeskrivelsen for faget kristendomskundskab, og så skiftede jeg ordet kristendom ud med islam og biblen ud med koranen, hvorefter jeg spurgte retorisk, hvordan folk ville have det med at sende deres børn i sådan en skole, og at det i mine øjne unægteligt så ud som om, at der var tale om forkyndelse.

Svaret fra bl.a. en præst var, at det da var noget ganske andet med kristendommen med islam, og at der derfor intet problem var med den sag. Til det bemærkede jeg, at jeg for det første når man så på hvordan kristne havde ageret rundt omkring i verden op gennem tiden ikke kunne se den store forskel, og for det andet var glad for, at han (præsten) var så klar i mælet i forhold til at bekende sig til, at skolen selvfølgelig skulle bekende.

Alt det gjorde ham åbenbart så vred, at det fik ham til at ringe mig op - eller rettere at prøve at ringe mig op. For han slog åbenbart bare mit efternavn op i lokaltelefonbogen, og ringede til den første og bedste med samme efternavn som mig, og gav vedkommende et møgfald. Det var så bare helgt tilfældigvis ikke lige mig - jeg boede slet ikke i den by.

Nå, men jeg har været for doven til at melde mig ud af den forening, og jeg har benyttet mig af den helt tåbelige undskyldning, at jeg via mit medlemsskab så har været med til at finansiere vedligeholdelsen af vores kirker, som jo er et stykke bevaringsværdigt kulturhistorie. Som om de bare ville få lov til at forfalde, hvis nu nogen skulle få den glimrende idé, at lave en større kollektiv udmeldelse af folkekirken...

17. november 2010 kl. 06.42  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start