Mere “for-dommeri”

I dag er der dømt “nymalede køkkenlåger” her i firmaet, og fruen er straks på vej norpå efter disse mørke mesterværker. Det har desværre taget det meste af denne dags frie rådighedstid, men vi vil forsøge at kompensere søndag engang.
Det har i denne uge overhovedet ikke været mulighed for at prøve vores “ny-blikkenslagrede” Altec 804B monumentale horn, som forspændt med den passsende Altec 2-tommers driver på 15 kilo burde lyde ganske godt. Om det er tilfældet ved vi som sagt ikke med sikkerhed, men ved som alle andre dumme hifientusiaster naturligvis alligevel forlængst, hvad vi vil synes. Når man har købt noget så forbasket dyrt som vi har her, er der absolut garanti for, at det er det bedste vi nogensinde har hørt.

Sådan er det underligt nok altid for de allerfleste, alting bliver hele tiden uendeligt meget bedre fra det ligeledes altid helt fantastisk gode udgangspunkt. For hvem vil dog i denne pudsige hobby være ved, at ens eget skidedyrt indkøbte skrammel faktisk både spiller ad helvede til og derudover forlængst og forståeligt har fået en evt. kone til at løbe højt skrigende væk? Overhovedet ingen, naturligvis, man er vel man(d) og hvis man ikke var det det var man jo slet ingenting, afgjort et trist alternativ.

I den henseende er denne skribent ganske typisk og ikke så forfærdeligt meget klogere end det ellers afgjorte fjols, som har købt et ompakket kinesisk “guldkabel” til en flad 20-er forklædt som “dansker” til blot 300.000,-. Man kan sagtens høre positiv forskel når man ellers bare ved, hvad det er man lytter til og da især hvis man selv har betalt det. Og det har vi jo, så derfor er det helt klart, at det gigantiske horn med en nedre grænsefrekvens på 400 hz selvfølgelig spiller langt bedre end det langt mindre horn med en afskæringsfrekvens på 675 hz. Og det selvfølgelig ganske på trods af, at den kolossale driver i dette tilfælde kun benyttes fra 800 hz. Det svarer lidt til, at en af de absolut både “største” og første porno-tyre, salig John Holmes, stod der på pissoiret og glædede sig over sit kolossale lem. Som i hans tilfælde efter slutningen af en ellers misundelsesværdigt glorværdig, men ganske kort karriere, alligevel ikke skulle bruges til andet end at tisse med. Ligeledes fylder vores horn vist også bare uden rigtigt at skulle yde, men sikke det dog kan LYDE! Når vi altså engang får det sat til.

Ellers vil morgencykelturen i dag gå med at drømme de allersødeste og vådeste øldommer-drømme. Tænk at kunne dømme om så vigtige ting, sikke dog vigtig man dog selv så ville være! Og ikke mindst åndssvag, fordi man så let ville kunne komme til at tro på sit eget pis! At bilde sig ind at kunne dømme om hvordan øl skal smage er altså ikke blot indbilsk. Det er ganske enkelt forbryderisk åndssvagt. Måske derfor det lokker denne ellers stilfærdige samfundsstøtte så meget…!

3 meninger om “Mere “for-dommeri””

  1. så længe du ikke putter dit altec horn op i måsen eller fylder det med kokain skal det nok klare sige bedre end saglig Holmes

  2. Nu kan man jo aldrig sikkert vide om det ikke allerede er for sent at ende som Holmes…Han var nu en rigtig helt.
    Iøvrigt skal alle reperatører af Tannoy-diskantmembraner vide, at diskanten IKKE som ellers ofte antaget er selv-centrerende. Det kræver en simpel og ukritisk tonegenerator for korrekt at placere diskanten uden tydelige mislyde. Det er ikke vanskeligt men til gengæld helt nødvendigt. Hvis man skulle være i tvivl om rigtigheden heraf, kan man evt løsne de 4 skruer og så mærke, hvor meget membranen kan flytte sig. Det er så måske lidt dumt da man jo så altså skal tonegenerator-centrere påny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.