“Paradise Lost”

I dag vil vi indledningsvis nævne dette storværk af den engelske poet John Milton. Ikke at denne tungt symbol-ladede bibelske “allegori-sag” har noget med nogenting at gøre, titlen klinger blot så godt. Fordi frue og datter som vist nævnt er på Cypern til lørdag og den mellemliggende tid for alle eksperimenterende hifi-anakrofile tosser som denne skribent burde være den reneste rene himmerigs-mundfuld. og sådan er det selvfølgelig ikke blevet overhovedet. det er der flere grunde til, desværre er savnet af den elskede blot en af faktorerne.

I vores store truthorns-højttalerprojekt har der nemlig også været visse komplikationer. For det første er ingen af de 2 designerede effektforstærkere til det ambitiøse aktive system ankommet endnu, og for at det ikke skal være løgn er de bestilte originale 500 og 800 hz passive delefiltre guddødemig heller ikke. Der har simpelthen i stedet været alt for forbandet god tid til at høre musik OG savne fruen, og det er en ganske overordentligt kedelig cocktail. Det sidste udelukker nemlig fuldstændigt det første, så en glad tilbagevenden til de herlige ungkarle-dage er det desværre ikke rigtigt blevet til. Slet ikke er vel i virkeligheden det korrekte udtryk.

Nå, det hele er heldigvis blevet begravet i arbejde, og så kan det jo alligevel altsammen være temmeligt ligemeget. Eller heldigvis er måske så meget sagt, der har været visse noget trælse komplikationer her i den kombinerede start/senferietid, som har givet og fortsætter med at give bøvl. Nå, vi må vel forsøge at finde ud af det, helt godt er det ikke, men i det mindste er vi da klar over det, og det lærer man vel af, vil vi sandelig håbe.

Ellers har de seneste par timer gået med skrivning af regninger, tilbud og andet hyggeligt papirarbejde. Livet er ikke altsammen en plage selv om vores Altec-højttalere ikke rigtigt er kommet op og “ringe” endnu. Derfor spiller de nu slet ikke så ringe alligevel. Måske vi tager lidt revanche i weekenden for den manglende skrivetid i disse dage, vi får se, om vores filtre kommer…
Og så var paradiset endda lige rundt om hjørnet og så kommer de allerede hjem igen på lørdag. Lykken er såre lunefuld OG kortvarig, det hele var vist mest lykkeligt i fantasien…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.