onsdag den 25. august 2010

Fed eller genial (nogle siger "gal", men det mener de vist ikke)?

Ganske usædvanligt er denne skribent blevet målet for opmærksomhed. Ellers trives vi allerbedst ganske usete som det, der i min barndom hed "ål i muddder", ret beset en fremragende folkeligt formulering for denne forunderlige fornemmelse, som ålene må føle, mens de graver sig frem dernede i den saftigt-bløde bund. Mærkeligt som blot gen-oplivningen af dette blødt-klemmende næsten vellyst-fremkaldende mudder bringer én tilbage til den tidlige pubertet...Samme fornemmelse præ-pubertært, inter-pubertært og post-pubertært, det må vist nærmest sådan kunne et basalt menneskeligt vilkår, denne kløe...Ikke underligt måske, at ikke ret mange spiser ål.

På netstedet nerds.dk kan man faktisk i disse dage give sit besyv med, om denne skribent nu er såkaldt "fed" eller "genial". Ganske vist er undertegnede ikke nær så fed, som for at par måneder siden, men vel stadigvæk en seriøs kandidat i let-sumovægts brydning, så jeg ville selv have stemt "fed" hvis jeg altså bare kunne. Nu har vi ikke stemmeret her i hytten, men det er da virkeligt en fantastisk skæg opsætning, som vi ser derovre med spændstigt-sproglige ordspil om en vis "Poul Pot" med hang til ja, pot.

Sum husstand betragtet er vi da helt sikkert ikke bedre eller værre end de fleste andre lige i legalt og semi-legalt misbrug, men for undertegnedes vedkommende har jeg faktisk aldrig nogensinde prøvet at ryge NOGETSOMHELST. Nå, pseudonymet "Smølf/Diamagnetic" derovre er vel delvist undskyldt i denne objektivt set ikke vanvittigt morsomme sammenblanding med den cambodianske folkemorder Pol Pot i kraft af, at han som "doktrinær duelundist" af allerværste skuffe sagtens kan være blevet permanent mental-skadet af langvarig udsættelse for lin-olie. Dette fluidum er jo i disse kredse uden tilgang af hverken nye medlemmer eller blot frisk luft bredt anerkendt som universalmidlet til bedre lyd. Som engang ricinus-olie var det i folkemedicinen mod snart sagt alting og med praktisk talt samme virkning som at læse duelundisternes ytringer. Vi foretrækker rigtige "donaldister" til hver en tid og synes derudover, at humor skal være morsom, men det er helt tydeligt i denne debat et mindretals-synspunkt.

Ellers vil vi staraks give os til at arbejde rigtigt med det, som vi faktisk lever af og som IKKE er at sælge hifi, jamen så forstå det dog derovre! Vi snakker KUN om hifi fordi vi så inderligt håber på en udvikling i retning af almindelig sundere fornuft. I øjeblikket oplever vi det samme som fiskehejrerne i en lille sø, hvor alle fiskene ligger halvdøde og lette at fiske i overfladen, fordi der er kommet ajle i søen. Det er helt fint for fuglene indtil det ikke er fint længere, på samme måde som det er fint for os i retning af superbilligt supergodt brugt hifi. Fordi så få overhovedet gider forsøge at sælge det i Danmark. Nå¨r man som en kær kollega kan fiske et sæt JBL-Olympus hø'jttalere til en nypris som en Jaguar E-Type op af en conatainer turde yderligere bevisførelse være overflødig. Som med fuglene hører det naturligvis snart op, men vi vil dog taknemmeligt istemme den danske kong Valdemar "Atterdags" udsagn. "Sikke tider" Som jo var det, han i virkeligheden sagde og slet ikke noget vrøvl om "atter-dage".
Sådan er der så meget, og det har der vist altid været!

Etiketter:

5 kommentarer:

Blogger Torben sagde ...

Indrøm det bare du er vild med den opmærksom du for, om den er dårlig eller god betyder ikke så meget, det vigtigste er at du for opmærksomhed.
Tag dog og blev voksen du har jo alderen til det.
Måske man så kunne slippe for dine fuldstændig inkompetente meninger om eksempelvis typer som mig selv.

25. august 2010 kl. 12.10  
Blogger Poul M sagde ...

Ja, selvklart, uden folk til at spolere en engang herlig hobby og interesse, man kunne samles om, hvad så da? Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men jeg ved, at jeg endnu ikke er helt gammel nok til at lade stå til, at alting går ad Helvede til med skrigende lave brugtpriser til gavn for de få. Som mig! Fordi der er for få fornuftige mennesker til at understøtte nogetsomhelst i branchen, skræmt væk af alle tosserne, hvor svært er det lige at forstå og hvor let at forudse?
Inkompetent og inkompetent, muligvis, 30 års iagttagelser burde vel "klæde" én på til at se hvor dumme andre kan være. Og én selv også, selv om det sidste er noget sværere er det ikke umuligt. Andres dumhed er selvfølgelig nemmere at se, men det er nu heller ikke ret svært.
Derudover er jeg privat ligeså ligeglad med opmærksomhed som jeg kommercielt er i at handle med tosser for pengenes skyld. Kald det en slags sygelig og som du selv er det bedste bevis på måske, noget malplaceret idealisme.

25. august 2010 kl. 12.57  
Blogger Thomas sagde ...

Torben ? Er man så lige så IKKEVOKSEN, når man følger op på det..... Som mange gør incl dig selv, hehe

25. august 2010 kl. 15.21  
Blogger Torsten sagde ...

Bomuldssnor og linolie - Det har altid undret mig, for man leger man med ilden. Og det i bogstaveligste forstand, for skidtet er, under de forkerte betingelser, selvantændende (Pyroformt).

Det samme er stenuldsisolering og stearindampe. At de små hjem ikke futter af i stor stil, skyldes vel den dampspærre som altid er imellem.
Men et par lysfabrikker er der da røget på den konto.

25. august 2010 kl. 16.22  
Blogger Unknown sagde ...

Thorsten

Har ledt efter det med stearin og stenuld - har du et link til hvor det er forklaret

30. august 2010 kl. 10.41  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start