tirsdag den 18. maj 2010

Paller!

Så er det atter en af de heldigvis få dage, hvor denne skribent skal udfolde sin storslåede fysik i den endnu ikke olympisk-godkendte disciplin "palle-løft uden palle-løfter" I forhold til talrige nyere allerede accepterede discipliner i OL-regi er det måske ikke helt håbløst at forsøge at få denne særlige form for "styrkeløft" med og det skader jo heller ikke at træne i lidt god tid. Nu er produkterne fra et af de efterhånden eneste engelske højttalerfirmaer, som stadigvæk stædigt insisterer på at fremstille deres højttalerenheder selv jo heller ikke ligefrem de allerletteste.

Til gengæld er de vældigt lette at sælge professionelt og til alt held er det i denne branche, vores lille firma opererer. Århus Universitet i adskillige omgange, en ambitiøs bar på Universitetet, en lokal større café, et par efterskoler med excellent smag og en del mindre studier får en god stak af de mange paller leveret, så snart vi får dem pakket om. Og det vil vi så bruge det meste af resten af dagen på, dette "labour of love"! som det jo retteligt er. Fordi alle de her kunder har købt disse højttalere med den faste hensigt at beholde og bruge dem. Simpelthen at spille dem ihjel, og DET er eddermaeme svært!

Det burde naturligvis være en indlysende og simpel forudsætning for enhver handel at forsøge at opfylde kundens behov, men det er det ikke. For et stykke tid siden berettede vi om et tilfælde, hvor vi kom til at love at lave en demonstration af et sæt af de større ATC for en ansat i en konsum-hifibutik. Dengang berettede vi ganske loyalt om dette vores store svigt, for vi aflyste simpelthen sessionen. Det var ikke ret pænt gjort, men undertegnede kunne simpelthen ikke tage kundens behov alvorligt, og så hjælper udsigten til penge altså ingenting. Den mulige hifi-kunde havde nemlig allerede et par sikkert fremragende højttalere, og hvad skulle han da så prøve ATC for?

Nå, det kom han så heller ikke til, vi fik simpelthen gode gammeldags "kolde fødder". Penge er ikke alt og endda meget langt fra. ikke at vi har noget imod at få dem, slet ikke, det skal blot være en handel, der peger fremad. Som nærmest alle professionelle handler gør, fordi behovet for funktionalitet normalt er det vigtigste, ja i virkeligheden det eneste kriterium for succes.
Tilbage til pakkeriet og på længere gensyn i morgen.

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Ruben sagde ...

pas på din ryg Poul!

18. maj 2010 kl. 12.51  
Blogger Poul M sagde ...

Jamen tak, man gør sit bedste, men desværre var der også lige en montering af et rack her i eftermiddag med røven i vejret

18. maj 2010 kl. 15.29  
Blogger 27pH sagde ...

Er det ikke snart tid til en Cobra-opdatering? Kører den endnu eller er sæderne stadig våde? DK har vist et generelt problem med transport på skinner i vores fuldstændigt van(d)vittige klima. Gad vide hvordan tingene overhovedet kan køre i lande hvor det regner mere...

vH pH

19. maj 2010 kl. 08.36  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start