torsdag den 10. december 2009

Michelin og Pirelli og ellers først igen på søndag!

Først dagens triste meddelelse: Vi er først tilbage på denne plads engang i løbet af søndag. Vi bliver nemlig nødt til arbejde lidt med vores hjemmesides øvrige tilbud, og der er en større om-forandring undervejs. Men altså: Vi ses igen søndag!

I mellemtiden kan vi så opfordre måske især "husarerne" til at underholde sig på lidt alternativ vis. Sjovt ord, det dér "husar", der jo oprindeligt var en ganske faktuel betegnelse for en militær-rytter. Særligt kendte her i landet er naturligvis de såkaldte "Blå Husarer", kendt fra adskillige danske lystspil og i en lidt mere "mørkt-tintet" skurkerolle, som den danske provisorie-konseilspræsident Estrups håndgangne mænd. Estrup var heldigvis det nærmeste, Danmark i nyere tid er kommet til en "lomme-dikatator" og han huserede "husarede?" heldigvis inden begrebet "koncentrationslejr" overhovedet blev opfundet. Lige i den retning var englænderne absolutte pionerer, og de første lejre blev oprettet lige inden forrige århundredskifte i Sydafrika under boer-krigen.

Det er iøvrigt en pudsig historisk kendsgerning, at det stadigvæk hedder "boer-krigen", når det nu ellers var englænderne, der angreb de oprindelige hollandske be-BOERE. Nå, englænderne vandt som bekendt til sidst, primært efter opfindelsen af koncentrationskejrene, hvor tusindvis af kvinder og børn omkom, måske ikke imperiets "stolteste stund", som Churchill senere formulerede det (godt nok om "Slaget om England, men alligevel, den unge Churchill var ellers med ved slaget ved Mefeking under boerkrigen og blev taget til fange. Hans senere flugt er en af krigens mere spektakulære historier) Endnu en ganske ligegyldig affære har måske i virkeligheden sat endnu større aftryk i eftertiden, nemlig det såkaldte "Slaget ved Spion Kop" Det var en eklatant engelsk nederlag i klassisk inkompetent sen-imperiestil i bakket terræn mod letbevæbnet boer-milits. Dette ubetingede nederlag på "the Kop" er nemlig blevet tilnavnet til den engelske fodbold-storklub Liverpools´ fans, som hedder, ja altså "the Kop". De er altså sære, de englændere, hvorfor dog ikke fejre sejrene i krigene? Disse er ganske vist langt færre end nederlagene, men i imperietiden var de britiske sejre til gengæld altid TIL SIDST i krigene og dermed havde man jo ligesom vundet...

Næsten ligeså sære som vi danskere, som insisterer på at stave "husar" med ét "s" når der nu ellers ikke er nogen tvivl om, at dette oprindelige ungarske ord dernede fra "pusztaen" bør gengives med 2 stk., altså "hussar", som det hedder på samtlige andre europæiske sprog. Nå, vi er danskere og har dermed ret. Ihvertfald har vi "ret" til at studere at interessant "hussar-fænomen" og vi beklager dagens lange indledning. Det skylden den ret simple kendsgerning, at der ikke er ret meget "kød" på dagens egentlige emne og det ganske bogstaveligt. Vi skal nemlig om kalendere, den slags, som hænger rundt omkring på de af verdens autoværksteder, hvor der ikke er alt for mange fundamentale muslimer blandt personalet. Vi skal her advare om, at vi vil referere billeder af mere end halvnøgne kvinder og det har jo på en lokal teknisk skole her i landet tidligere givet ballade.

Atter i år kommer nemlig den ja altså ÅRLIGE kalender (nok netop derfor) fra dækfirmaet Pirelli, og den kan man studere på JP´s hjemmeside. Mærkeligt at man ikke osse på papir-udgaven af avisen bringer dette særdeles interessante billedmateriale, men vi vil tillade os at gætte på, at man ikke tør. Billederne af topløse modeller i troipiske omgivelser er ellers vældigt appetitlige hvis man altså er til det (og det er vi da) men er alligevel ganske bemærkelsesværdige. Billederne er nemlig DYBT DISKRIMINERENDE og det er underligt, at den ellers kritiske JP ikke har fanget denne pointe. Alle de afklædte modeller er nemlig lige høje har nemlig samme størrelse bryster og det sidste er ikke fordi det vente og venstre bryst er lige stort. Nej, samtlige modeller på denne kalender passer ligesom fordums plastiuc-indpakkede "fjer-kræs" lørdagskyllingen helt ind i samme emballage. Her altså BH, hvis de altså havde haft en på, det har de så for kalenderens udbredelse og betydelige popularitet så ikke.

Det vil sige, vi opererer med bryster i B-størrelse og det simpelthen uden nogen undtagelse. At tænke sig en totalt homogeniseret kalender og derudover er alle pigerne vist også mørkhårede. Nu har vi ikke haft tid til at forske i tidligere tiders Pirelli-kalendere eller måske er "tid" ikke det helt rigtige udtryk. Under researchen i dag fik jeg nemlig en på skallen af fruen, som var usædvanligt tidligt oppe mens jeg ivrigt studerede løs, og selv den mest ihærdige forskning kan jo lide disse alvorlige tilbageslag. Godt nok med flad hånd.. Enhver sand original forskning støder tydeligvis på en vis håndfast modstand...
Ihvertfald er det diskriminerende ikke alene overfor alle de andre og anderledes yppigt udstyrede eller blot anderledes kvindelige modeller derude, næh det er ikke mindre diskriminerende for alle de bryst-fixerede mænd. Som for eksempel alle englænderne, hvor en traditionel undersøgelse blandt mænd placerede størrelsen af bryster som absolut attraktion nr. 1, mens "intelligens" kom nede på 17.pladsen. Det her særdeles "ikke-repræsentative" udvalg af kvindelige formerer altså i den veritable "fuglebryst-klasse" (som ikke inkluderer de såkaldte "kropduer"..)
Nå, vi må se om vi uset kan luske til computeren for at nær-studere den nye kalender fra dækfirmaet Michelin, hvis der er en, men det er der nu nok. Måske der er lidt mere kvindeligt mellemskært kød på den historie, i det mindste er den traditionelle Michelin-mand fra reklamerne jo noget mere trivelig. Ak ja, vi beklager al den videnskab i dag men nogen skal jo gøre det!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start