mandag den 24. august 2009

Æv!

I denne uge er Fåborggade-domicilet blevet tømt for papkasser, plader og andet isenkram i en grad, så selv computeren har holdt flyttedag. Indtil vi endeligt flytter alle vores drømme ind i drømmehuset i Åbyhøj næstfølgende tirsdag ligger vi noget i flytterod så derfor vil denne sær-tjeneste være noget ustabil. Ikke upålidelig, det er jo noget ganske andet, og det lader vi som en selvfølge alle de andre om.
Der skal lige herfra lyde en stor tak til alle flyttemændene i går eftermiddags, som gjorde flyttearbejdet forholdsvist overkommeligt. Det var vel derfor det kun tog godt 20 minutter. En særlig tak skal der lyde til den af udseende ellers ganske diminutive Kramer Madsen fra "Teatret Kurt", som var det 2. ben i flytningen af vores noget store og ganske meget tungere ATC SCM 300. Denne veritable "menneskelige kran" gjorde" det umulige muligt uden skrammer overhovedet. Visse skrammer kom der dog på denne skibents stolthed for jeg syntes faktisk højttalerne var blevet tungere end for 4 år siden, da de ellers tillige blev flyttet ned fra 3. sal. Alderen ak ja ingen undgår den helt end ikke forlængst salig Methusalem, der jo ellers stod temmeligt godt imod. Ham, og så de andre tegneseriefigurer som jubel-oldingen Geriatrix fra "Asterix". Ups måske man risikerer en blasfemi-retssag fra de Ase-troende der måske har Asterix som deres profet. Til gengæld kan man jo godt gøre grin med jøden Methusalem men han er jo osse en fordømt jødetamp, så det er vel i orden. Sælsomt!
Ellers skal vi beklage at computerne og netforbindelsen blev ofret i weekenden men vi skal forsøge at finde tid midt her i alt det koordinerede kaos. 
Tilbage til lidt kreativt "kontaktlims-snifferi", Teater Svalegangens højttalere skulle jo gerne virke i dag.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start