mandag den 31. august 2009

Sidste dag!

Så er det den allersidste dag, hvor den nyligt sammenbragte Dahl Vikkelsø Mathiasen-familie med de 2 hunde-kræ er boligløse og henvist til kolonihaven uden el eller varmt vand. Eller ret meget vand overhovedet, det smådrypper ihvertfald kun. Heldigt undertgnede kommer fra en lillebitte ø helt uden rindende vand andet end det, som dryppede gennem det utætte tag. Sådan en opvækst har jo heldigvis ikke medført egentligt hysteriske personlige hygiejne-standarder og da slet ikke til en selv...
Nej, i dag ligger vi begravet i hushøje læs af flyttekasser mens vi til gengæld i morgen vil bo i paradiset i Åbyhøj. Derude ligger jo den veritable kunstneriske smeltedigel og egentlige kreative kraftcenter for hele Århus, ikke dårligt når vi nu selv skal sige det. Lige i den retning kommer i det mindste undertegnede til at trække noget ned, men det gør vel næppe så meget når nu alle de andre er så brilliante. Man ser dem ihvertfald meget tit i medierne, så det må de vel være.
Nå, men vi er altså stadigvæk i dag at træffe i Åbogade 40 i den ydmyge baggård, som vi har benyttet siden firmaets spæde start. En lille smule vemodigt at flytte og også helt vildt fantastisk fedt.
Åbyhøj. here we come!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start