onsdag den 15. april 2009

Lys forude...NU MED FORØGET FORVENTNINGSPRES!

Så er vi atter på vej mod normaliteten. Fra den kommende weekend er denne side tilbage med sine vanlige intelligente og skarpe, ja undertiden overmenneskeligt geniale kommentarer til verdens uendelige dårskab. Vi er blevet påtrængende opmærksomme på, at vi i de forløbne par uger har svigtet betydelige forpligtelser med hensyn til tiltrængt folkeoplysning. 
Vi bliver dog allerede i dag nødt til lige at give en kær gammel kollega et lykønskende ord med på vejen. Det drejer sig naturligvis om ingen anden end den uforlignelige Kenneth Bræmer, der efter at have startet det måske mest fortjent-succesrige lokale musikimperium hidtil, nemlig "Wavehouse" (hvor blev det forresten af det gik jo ellers så vildt godt og det sagde han endda selv?) efter en kortvarig karriere som vistnok en slags direktør atter er ude på "den lange bane" mod endnu mere success. Jaja, vi har altid syntes, at Wavehouse var et lidt pudsigt navn, men vi kan da så passende konstatere, at firmaet vist bare er "Gone With the Wave" Som gamle søulke som denne skribent altid har vidst skal man have respekt for det grusomme hav.

Nu kan man selvfølgelig altid diskutere, om mindre end en måned som næsten-direktør er nogen videre succes, mest fordi firmaet han var det i, i den samme periode blev det, man vel kan kalde noget "indianer-løst" Nå, det letter jo altid beslutningsprocesserne noget at være ene-høvding i en indianerstamme på én som historien om "The Last of the Mohicans" viste.

Nå, men nu er vores lokale helt altså blevet optaget i en ny stamme, nemlig den, der hedder "Pro El spa.", et italiensk multimekanikfirma a la det bedre kendte Monacor. I starten forekom det utroligt, at han på denne måde så gelinde undslap alle sikkert snærende konkurrenceklausuler, som ellers traditionelt omfatter slige brilliante personer, men måske han i virkeligheden slet ikke på noget tidspunkt var egentligt ansat? Noget kunne tyde på det for ellers blev han da vist nærmest opsagt inden tiltrædelsen, et noget usædvanligt ansættelsesforløb hvis rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval har været involveret. Kan man tænke sig, at den ellers omhyggeligt orkestrerede og passende professionelt publicerede fusion mellem "Wavehouse" og Benum måske slet ikke var en fusion men sådan nærmest en slags dødsbo-auktion? Tjah, det ved vi jo ikke rigtigt noget om, men kan blot konstatere, at udviklingen blev en del anderledes end den rosenrøde fremtid, som blev skitseret i videointerviewet på Monitor.dk for få måneder siden. Vi var noget skeptiske dengang over den forblommede snak for hvis man behøver snakke så meget om så lidt, så er der typisk overhovedet ingenting at snakke om. En slags ret fik vi vel..
Hvis sådan noget skal overgås, så skulle det så måske lige være den afsluttende salut fra vor ven i sin sidste skråsikre spådom om, at priserne på audioprodukter i løbet af kort tid vil stige med op imod 20%. Dette er det allersidste interview med manden fra den i marts overståede Frankfurt-musikmesse og repræsenterer en noget kontroversiel fortolkning af virkeligheden. Andre, der ikke i samme grad som denne skribent værdsætter vor helts Bræmers genialitet ville måske måske kalde det lettere evnesvagt, for en branche i mega-krise er altså aldrig i stand til at hæve priserne ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG! og det ikke så meget som med en værdiløs gammel 5-øre. Priserne kan kun falde indtil tilstrækkeligt mange af branchens aktører ligger strøet stendøde omkring på val-pladsen, så simpelt er det vist.
Vi bliver nødt til at løbe, vi skal nemlig støtte vores nye venner hos Monacor i den ulige kamp mod "Pro El", som vi iøvrigt slet ikke kan handle med og aldrig har gjort. Så lykkedes det alligevel til sidst at få os lukket ude, godt gået omend noget sent! Og helt ligemeget.

Nå, men vi ses igen i weekenden! I den anledning skal vi lige gengive en kommentar på vores detBatter-side fra i går. DEN her rolle bliver noget svær at udfylde for denne med rette beskedne skribent ("med rette" skal ikke forstås som selvros, mere som en slags konstatering af beskedne evner..):

Lars Matthiessen skrev: Tørken er slut

Endelig har mit liv fået mening igen, tak Gud. Jeg har nu i flere uger - ja, det føles som år - kredset omkring denne hjemmeside som en narkoman om et døgnapotek. Endelig åbnede det 

Mon det var forventningspresset, der knækkede den gamle gamle porno-tyr John Holmes, han blev ihvertfald noget blød på midten som vi husker det? Heldigvis er vi her lavet af hårdere stoffer og og vi falder altså ikke for den første den bedste bølge, heller ikke de "hus-høje" af slagsen. Slet ikke. De bølger falder nemlig blot sammen helt af sig selv. Hvis de altså nogensinde overhovedet eksisterede...

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start