torsdag den 22. januar 2009

Radikal konsekvens

Nu forsøger denne ydmyge side sommetider at være morsom med indrømmet noget vekslende held. Alligevel må vi se os slået i denne vanskelige disciplin og det endda eftertrykkeligt. Nu er det heldigvis ikke de fortærskede revytekst-leverandører Vase-Fuglsang, der er på spil, det ville også være mere end ubærligt og uendeligt ydmygende. Mon ikke de blot fortsætter deres mangeårige ufarlige vej mod at udvikle tidligere tiders udmærkede (med andre forfattere naturligvis) sommerrevyer til det mere og mere ligegyldigt/tåkrummende? Nej, det er atter engang en god gammel ven af huset her og en umådelig gevinst for det politiske liv i Århus. Vi taler naturligvis om den radikale byrådspolitiker Ibrahim Gøkhan, manden, der for en tid siden blev snuppet for massevis af gange simpelthen kritikløst at have sakset løs i lange, ordrette passager fra andres skrifter. Dengang gjorde det ikke så meget, hvem der var den oprindelige ophavsmand, for Gøkhan "gokkede" ordret tekster fra såvel rådgivningsfirmaet Rambøll som en norsk maoistisk professor. Sikke dog umådeligt belæst denne mand er og så alligevel ikke belæst nok til selv at tænke blot en eneste lillebitte tanke. 

Der er ihvertfald ikke nogen, som har taget Gøkhan i at skrive nogetsomhelst på egen hånd mens det modsatte, ren afskrivning, har været normen. Vores egne dybtgående grafologiske og lingvistiske studier med inspiration fra salig sprogteoretiker Louis Hjelmslev har været ren spild af tid. Nu var studiet af Hjelmslev i sig selv fra starten af spild af tid..Ham Gøkhan har vist "gokket" løs fra alle mulige andre uden at han dog nogensinde har villet indrømme det bare ganske lidt. Sådan en noget alternativ forholden sig til sandheden og verden har så ikke på nogen måde diskvalificeret ham i sit radikale byrådsarbejde, det har måske endda lige præcist der kunnet være en egentlig positiv kvalifikation, hvem ved? Nå, men denne gang har han altså ikke skrevet af, det kan vi vist allerede nu afsløre. Sådan noget er der nemlig ingen ved deres fulde fem, som ellers ville have skrevet. Lige præcist denne gang er han helt sikkert selv ophavsmanden, endeligt, endeligt. Og hvad har han så på hjerte, kunne spændte iagttagere spørge?

Ja, han har såmænd det samme på hjerte som altid, nemlig tilsyneladende LØGN,LØGN og ENDNU MERE LØGN! I dagens JP ser vi en særdeles velunderbygget feature om denne blomstrende begavelse Gøkhan, som så frygteligt gerne vil være "rollemodel" Det kan vi da så håbe, at han ikke er blevet, for vi (altså han) er ude på den helt tynde is her, vist så tynd, at den seneste person, der har kunnet gå på det tørskoet må have været Jesus. Jesus kan man heldigvis vælge at tro på eller lade være, Gøkhan tilbyder ikke dette valg. Ham KAN man simpelthen ikke tro på. Hans løgnehistorier er simpelthen så lavtflyvende og lamme, at de er ligeså nemme at skyde ned som britiske Fairey Battle-bombere i slaget om Frankrig. På visse missioner var tabsraten på togter med disse fly de bemærkelsesværdige 100 %. Iøvrigt gentog man som Gøkhan "togterne" indtil man løb tør fly og historier henholdsvis. Gøkhan giver nemlig selv den ammunition til journalisterne, som endegyldigt pløkker hans forklaringer ned. Med en 100% sikkerhed. Plaf-plaf!

Selv om så journalisten ikke gør arbejdet helt færdigt (derom senere), så er en mand i frit fald alligevel en realitet. Gøkhan har nemlig altid "stoltseret" som en parringslysten påfuglehane med en titel af BÅDE "tandlæge" OG "tandplejer". Vi må med skam indrømme, at vi ikke selv tidligere har studere "Gokkerens" hjemmeside, for mage til mistro-pådragende titel-sammensurium skal man da lede længe efter. Vi har da ialtfald aldrig hørt om nogen, der efter at være blevet tandlæge skullet have taget den ikke særligt kvalificerede mellemtekniske og status/lønforladte uddannelse som tandplejer og det omvendte er heller ikke ret oplagt, da man skal starte på en hel frisk. Begge fag tilbydes ganske vist på Tandlægehøjskolen, men det er nu også det eneste de udover kantinen har til fælles. Nå, men nu begynder løjerne. Den vågne journalist må vel have fået et tip om, at man faktisk slet ikke kan finde Gøkhans navn i fortegnelsen over hverken tandlæger eller tandplejere. Det er ellers et lov-krav, at man har autorisation for at arbejde med gebisser. Han er altså hverken tandlæge eller tandplejer..

Konfronteret med disse uomgængelige fakta svarer Gøkhan med de mindeværdige ord "Prøv at ringe til Tandlægeskolen i Århus eller København og tjek det" tilsyneladende i håb om, at journalisten ikke kan finde telefonnumrene på nettet. Gøkhan går måske ikke ganske overraskende ud fra, at alle andre er ligeså dumme som ham selv og det er jo principielt ikke altid lige klogt. Det kommer jo uheldigvis temmeligt meget an på hvor på begavelses-stigen man lige selv står. Nå, det kunne journalisten godt, finde numrene, og ikke fuldstændigt overraskende havde ingen af skolerne nogensinde haft nogen "Gokker", ja de havde ikke engang et gebis i sprit med det navn. Nu kunne man jo til "Gokkerens" forsvar tro, at han måske havde sin titel fra et mellemøstligt postordre-firma eller bare en noget tilfældig doktor-titel som salig Dr. Oetker, men når han nu selv henviser til de rigtige skoler er det vel næppe en mulighed længere. 

Det er iøvrigt heller ikke længere en mulighed overhovedet straffrit at kalde sig hverken tandlæge eller tandplejer. Udover at det altså tydeligvis er løgn er det nemlig ubetinget strafbart og en åbenlys politisag. Og så stopper det hele slet ikke her. Den vitale Gøkhan fortsætter nemlig uden synderlig blusel på sin hjemmeside med at hævde at være både er lærer i kick-boxning OG karate, ja intet mindre end dobbelt-konfekt kan gøre det her heller. Nu kunne man måske bedre tro på historien, hvis Gøkhan ikke også lige havde erstattet de alment kendte billeder af en almindeligt udseende 48-årig temmeligt trivelig mand med hængende "kæbeflæsk" som den fra Mickey Mouse så kendte og elskede "Politimester Striks" Man kan næsten ikke forestille sig denne ideelle prototype på "den perfekte bedstefar" springe rundt som en veritabel dræbermaskine a la Chuck Norris (husker nogen ham fra "Walker, Texas Ranger"?) Nå, vi kan nok være rolige, ikke meget tyder på, at de her titler er meget mere reelle end de andre. Ellers kan denne klumme sagtens blive den sidste..

Måske Gøkhan ligefrem er blevet inspireret af sig selv denne gang, for minsandten om han endnu ikke har fået sig en supplerende lærertitel, denne gang en rigtig én. Det vil sige, meget mere rigtig end de andre er den nu næppe, men denne gang hævder Gøkhan så, at han "..sidste år blev uddannet som lærer fra Århus Lærerseminarium" Vi ved ikke helt, om han er klar over, at det faktisk er en flerårig uddannelse. 

Det er altså sket parallelt med byrådsarbejdet uden at nogen lige har lagt mærke til, at han aldrig var til stede. Journalisten prøvede nu ikke at ringe, men det vil så selv prøve at gøre i dag. Han spurgte nu heller ikke om, hvorfor i alverden man skulle bytte et job som højtbetalt respekteret tandlæge med at lavstatus-job som lærer. Med bopæl i Århus kan man vel også dårligt forsørge 4 børn, som Gøkhan åbenbart har med en simpel lærerløn. På den anden side, når alt andet alligevel er løgn kan det med børnene jo ligeså godt være det, så måske kan det gå endda.

I lyset af disse afsløringer er det lykkedes at "ryge" den radikale formand Sander Jensen ud af sin "grav" og han udtaler de mindeværdige ord, som burde kunne bruges som en skamstøtte over temaet "radikal konsekvens" Han "opfordrer Gøkhan til at tage en tænkepause, hvis det viser sig, at der er tale om strafbare forhold"(!!) Jamen Sander, der ER tale om strafbare forhold, da man hverken må kalde sig tandplejer eller tandlæge uden autorisation. Hvad agter de radikale lige at gøre-det indlysende svar er ingenting, naturligvis. Mon det med "pause" på "radikalt" ikke bare betyder, at Gøkhan jo næppe kan komme til byrådsmøderne, hvis han kommer ind og ruske tremmer, altså en såkaldt "nødvendig pause"? Det må være noget i den retning Sander mener hvis han altså mener noget. Sander fortsætter med at love, at man vil "diskutere, hvordan vi forholder os til sagen.." Jamen Sander, der er intetsomhelst at forholde sig til. Denne Gøkhan, som på sin hjemmeside spankulerer som en 20-årig veritabel Adonis, er simpelthen så fuld af indlysende løgn, at det endda er for meget for selv ellers uhyre rummelig lokalpolitik. Den absolutte sandhed eksisterer jo ikke i politik og det er tit heldigt nok. Heldigvis gør den absolutte løgn det så heller ikke og det er noget uheldigt for Gøkhan, for lige dér brillierer manden uden lige. Heldigvis!

Se, her var der alligevel noget, som du var ægte kvalificeret til, Gøkhan, ja endda betydeligt overkvalificeret. Så blev du alligevel noget af alt det, du så forfærdeligt gerne ville have været i det mindste så længe det varede. Nå, men du blev dog rollemodel. På ganske samme måde som de mange erhvervsdrivende i Bazar Vest, som nu har inspireret til forlængelse af betalingsfristen af moms blev det. Ikke at det sikkert kommer til at berøre disse firmaer, der jo åbenbart har en mere permanent udsættelse, vi har da ihvertfald ikke for nyligt hørt Skat rumstere derude. Sidste gang var den "positive udvikling " ellers fra vistnok 93% til 89% Altså ikke en negativ udvikling som det måske kunne lyde, næh de 89% var dem med såkaldte "uregelmæssigheder" Hu hej, hvordet går.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start