tirsdag den 2. december 2008

"Poul M. Classic" ude nu!

For allerførste gang i dette årtusinde er et et mesterværk født og et sandt et af slagsen. Som bebudet tidligere drejer det sig som også altid i musikverdenen på denne årstid om en "Best of"- kavalkade af udvalgte dagens-tekster. Udvalget har nu mest været dikteret af, at vi i vores ellers ganske grovædende hulle/indbindingmaskine ikke kan "gabe over" mere end de resulterende 218 tætskrevne og dobbeltspaltede sider.

Værket vil komme illustreret med et originalt portræt af eftertænksomhedens ikon selv. Det drejer sig naturligvis om den uforlignelige dybde-filosof Folmer Hund, som er afbildet i dybe tanker ved en idyllisk skovsø. Vi spår dette billede en betydelig levetid derude i teenage-hunhundenes kurve.

Men som sagt, sig til, hvis dette storværk med indlagte julestjerner og det hele skulle have din interesse. Vi har dog allerede fået pålidelig underretning om, at dele af værket allerede anvendes i undervisningen på Danmarks Journalisthøjskole uden at denne forøgede akkumulerede viden dog endnu er diffunderet over i den praktiske journalistik, men det kan vel stadigvæk ske.

Om vi er stolte af vores værk her? Tjah, de bedste bidder er faktisk ganske gode og de ringeste er faktisk slet ikke så dårlige. Faktisk mener vi, at vi skal tilbage til salig sanger John Denver og hans tidligere aldeles uundgåelige kavalkade af julehits for at finde en musikalsk pendant. 
Det synes vi faktisk slet ikke er helt dårligt gået, for så dårlig var John Denver da vist ikke med sine ellers mange og lange sange. 
Prisen vil være uhyre nominel for et værk af en sådan umådelig tyngde og åndelig vægt ja faktisk så lav, at det selv i lyset af indholdet af utallige helt hysterisk morsomme tekster næsten er det allerskæggeste.
Iøvrigt kan det endnu nås at få sin kommentar til årets tekster med på bagsiden af dette pragtværk, så tøv endelig ikke.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start