søndag den 6. april 2008

Tekniske problemer

Desværre har vi haft lidt tekniske småproblemer her til morgen, så vi udkommer på grund af nært forestående barnedåb om uhyre kort tid i absolut kortform.
Efter at have iagttaget det uhærdige politiarbejde med DNA-test af brosten m.m. ser vi frem til at modtage samme behandling i en sag af ret tilsvarende grovhed. Vi har nemlig i nat været ude for en nærmest rituel sprængning af en rygsæk hos vores underbo som resulterede i op til flere flækkede sko.
Sko er som bekendt ligeså dyre som enkeltglasruder, så skadens omfang er bestemt ikke mindre og nu afventer vi naturligvis spændt det ridende politis ankomst med laboratorieaustyr og det hele. Det kan dog ikke udelukkes, at vi kommer til at vente ganske længe. Uden politisk vilje er det vist ikke en af de sager, som vinder noget videre politimæssig fremme.
Ellers skal vi da henvise til det nyeste nummer af High Fidelity. Der er der besøg på Gamut i Herning, og det var da en artig overraskelse for undertegnede. 
Vi har nemlig altid naivt troet, at der var tale om en ganske lille nichevirksomhed, men hvor har vi dog taget fejl!
Ifølge portrættet er der tale om en næsten pyramidalsk stor virksomhed og det er altså en overraskelse. Som bekendt er det jo nemlig ikke alverden, som man fremstiller der. Kasserne til højttalerne kommer jo andetsteds fra ligesom enhederne og samles vist heller ikke i Herning.
Derfor opbevares de nok heller ikke der, det ville jo være dumt. Når man ikke så nogen elektronikproduktion kan man vel også trygt gå ud fra, at printmontering foregår andet steds så hvad mon de egentligt laver derovre på sletten udover at gå til "ulvenes", altså F. C. Midtjyllands hjemmekampe i SAS-ligaen?
Ja, man designer åbenbart højttalerenheder, men hvad det lige har med Gamut at gøre er noget uklart. Så vidt vides er der da tale om et helt andet firma, og Gamut benytter da vist slet ikke deres enheder.
Man kunne vel i virkeligheden ligeså godt have fortalt om den tæppevirksomhed, som måske ligger henne om hjørnet som en del af Gamut-besøget, men sådan er der så meget.
Det går åbenbart meget godt derovre, Goller grinede da omkap med forårssolen næsten ligesom værterne i det isdanse-show, som kører på TV. Så må det jo gå rigtigt godt.. 

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start