søndag den 13. april 2008

Bye-bye, Audio Analogue!

Hvis nogen af vores kommentarer fra forleden skulle være blevet fristet til at købe det omtalte Audio Analogue-produkt af os (det med den nye forbedrede "hifi"-laser og mekanik) må vi desværre med sorg meddele, at vi fremover ikke vil kunne levere produkter fra denne italienske stil-ikon. Vi er nemlig ved et forunderligt sammenfald af tilfældigheder ikke forhandler længere. Nå nej, helt tilfældigt er det måske ikke.
Det mener vi nu nok at kunne leve med, og det er da ikke uden et element af befrielse, at vi ser tilbage på ikke længere at skulle indlede et salg af f. eks. Audio Analogue Enigma (som ellers er ganske pæn) med en advarsel mod at betragte den jammerligt hakkende skuffe og en langsommelighed i betjeningen, som kan få en morfar til ja, altså at snuppe en morfar uden at gå glip af noget. Den er godt nok pæn, men altså ikke helt pæn nok til at overvinde disse "egenskaber", hvis vi skal sige det lidt forsigtigt.
Det er godt nok kommet til vores underrretning fra en central sydvestjydsk kilde, at man fra Audio Analogue vistnok har fået et særligt særligt specificeret hifidrev fra TEAC til de nye modeller, men man må vel have lov at være lidt skeptisk overfor et lillebitte firmas muligheder for at gennemtvinge større modifikationer af et færdigt drev til sikkert allerhøjst en 50-er fra en megastor OEM-producent (så meget kan man sikkert kun komme til at betale, hvis man er meget lille selv forstås) Man har nok bare olieret et par plasticglideskinner lidt, så går det nemlig meget bedre en tid. Men som sagt, det ved vi ikke, og som ikke-forhandlere af Audio Analogue længere kommer vi heller aldrig til at vide det. Heldigvis.
Ellers skal vi lige i dag behandle den fortvivlende mangel på kvalificerede politikere. Nu er det jo ikke fordi det færdige produkt, nemlig den typiske folketingspolitiker, ligefrem indgyder større ærefrygt for normalt kritisk tænkende mennesker. Sommetider kan det dog alligevel være skræmmende at studere de politiske partiers vækstlag hvorfra man vel må forvente, at næste generation kommer fra.
Et ret beset storslået eksempel på det finder vi en kronik af en vis Jesper van der Schaft, hvis politiske tilhørsforhold vi kommer tilbage til. Nu plejer de frafaldne fra en tro altid at udvikle sig til samme tros argeste modstandere, og som tidligere medlem af Indre Mission har denne Jesper da naturligvis en rem af huden, ja mere end det.
Nu er det underligt nok ikke Indre Mission, som er skurken, da denne Jesper stadigvæk har venner fra den tid der. Han har måske ikke andre venner (som sekteriske grupperinger jo sjældent har, og derfor skider han altså ikke i sin egen rede, som min folkeskolelærer noget bramfrit udtrykte det-han var tidligere sømand ligesom kaptajn Haddock. 
Til gengæld har denne Jesper så "læst i diverse artikler", at medlemmerne af Faderhuset er blevet "manipulerede" og det skulle for denne uhyre belæste mand også være tilfældet for visse medlemmer af Jehovahs Vidner. Vi aner en verdensomspændende konspiration.
Derfor fremfører han denne spændende påstand, som i ynkelig argumentation måske står som det foreløbige højdepunkt i en ellers ubeskriveligt ynkelig debat: "For mig at se er f. eks. Jehovas Vidner og Faderhuset ligeså ødelæggende for mennesker, som yderliggående muslimer er. Hvad er værst, fysisk vold eller psykisk vold?")(!!!!!)
Selv den allermest klinisk konstaterede hjernedøde politiker burde vel kunne svare på dette spørgsmål, men altså ikke Jesper van der Schaft, og nu er det vist tid til at afsløre, at han er formand for SF i Århus Vest, byens indvandrerghetto. 
Mage til populistisk pladder skal man heldigvis endnu lede et stykke tid efter, for at ligestille pacifistisk pres fra f. eks. Jehovas Vidner med vold og mord mod frafaldne i Islam med dens selvmordsbombe-industri som den hurtigst voksende del af erhvervslivet, det er da vist et glimrende eksempel på såkaldt alternativ intelligens, som man ellers normalt klinisk betegner "mongolisme"
Siden du nu spørger så direkte om hvad der er værst, Jesper, fysisk vold eller psykisk vold, så må vi nok sige, at vi til enhver tid vil foretrække at blive opsøgt af en forurettet pacifist fra Jehovas Vidner blot bevæbnet med en Bibelen selv i den såkaldte hard-back indbundne version end en bevæbnet bombemand med anden etnisk baggrund end dansk.
Fysisk vold er værst, sådan er det, og man skal vist være formand for SF i Århus Vest for ikke at kunne indse det. Nu ser samme Jesper van der Scharf på billedet heller ikke selv med undertegnedes egen nødvendigvis ret vide definition af mandlig skønhed særlig kvik ud, og man må vel sige, at indhold og form i denne kronik i sjælden grad stemmer overens. Der er tale om en helt ubeskriveligt grim mand, der siger noget helt ubeskriveligt dumt, og det er jo også en slags ærlig snak.
Han kunne vel også være en potentiel kunde til den nye Audio Analogue...
Der var ikke nogen, der nævnte Poul M. her, vel? 

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start