onsdag den 23. april 2008

Blåvand melder huk!

Så er vores lille firma atter kommet i Stormens Øje på hifi4all og sikke det dog går ud over den ungarske puszta. Anledningen var ellers en helt anden, nemlig faktisk en tilfreds kunde, som ville berette om vores forholdsvis anstændige form for professionalisme. Off topic har vi i øvrigt på vores debatside postet et svar til Kenneth vedr. ikke-salget under "Store spørgsmål.."
Vi har trods alt været i branchen i godt et par årtier og har haft hundredevis af de samme kunder i hele perioden. Vi er altså ikke certificeret åndssvage eller blot håbløse sælgere. Tidens dom kan hverken diskuteres eller appelleres, højst anfægtes en smule.
Hurtigt fortabte den stadig igangværende tråd sig dog i ganske underholdende betragtninger over denne skribents særdeles beskedne evner som sælger (den sved!) og reklamemand (det gjorde til gengæld slet ikke ondt!) suppleret med lidt teorier om Poul, som vistnok ville være Gud. Denne sidste drøm har vi ellers forsøgt at "cloake" ligesom et rumskib fra Klingon fra "Star Trek", men ligesom der har de små ændringer i Kosmos´ struktur åbenbart afsløret os for de skarpsindige. Mange ønsker åbenbart at jeg som Ikaros ville prøve at flyve derop til mit forbillede, men jeg lider faktisk af moderat højeskræk, så det sker nu næppe..
Vi fik også fra vores gamle ven Erla et kursus i kildekritik, som ellers for undertegnede med en universitetsgrad i netop historie jo ellers aldrig bliver en helt triviel ting, så det er naturligvis modtaget med tak. Vi fik også historien om de ulyksalige modificerede Tannoy-delefiltre, som gav skarpe kommentarer herfra mest fordi der lige præcist i dette tilfælde kun er én måde at gøre det på, nemlig 1000 hz 6/12 dB asymmetrisk for de teknisk kyndige for at opnå den eneste korrekte fase. Hvordan han realiserede denne asymmetri i sine eksperimenter kræver måske lidt mere kildekritik eller måske nærmere selvkritik men det var da godt han nåede tilbage til de oprindelige 1000 hz. Hvorfor han så startede overhovedet forbliver en gåde udenfor enhver kritik, lad det være kilde- eller selv-ditto.
Vi fik også en på snotten fra vores gamle venner fra Århus Hifiklub, som bestemt ikke helt uden ret kan føle sig lettere forulempede. Det er nu ikke fordi vi på nogen måde er blot det mindste overbeviste om, at Århus har fået den hifiklub, som den fortjener, men der er vi nok uenige med formanden, og andet ville vel også være forunderligt. Der er ingen erstatning for massevis af aktivitet (aktivitet opgøres ikke i timer, men i oplevelser), og en biltur til Viborg 60 km. og en god halv time væk som eneste projekt i 1-2 kvartal er ikke altfor imponerende for denne skribent. Det er nok anderledes for andre. Hvis det havde været vores mål at handle med disse købelystne aktivister har vi da vist fejlet på miserabel vis. Det var det heldigvis ikke kan vi da nu afsløre.
Ellers er det en stadig kilde til forundring, at så mange af de mennesker, som vi aldrig har mødt eller forhåbentligt nogensinde kommer til at se, kun kan anskue vores skriverier som reklame. Det kan selvfølgelig være, at vi ved et tilfælde er kommet til at opfinde den helt unikke mod-reklame, men indtil videre har det da ikke rigtigt givet noget mersalg og det satser vi faktisk heller ikke på. De daglige ord og betragtninger kan vi jo se læses af helt fantastisk mange mennesker og det er dejligt, mest fordi fordi vi oftest lægger en halv times arbejde i det. Der er blot andre bevæggrunde. Og nej, vi er IKKE en hifibutik. Mht vores gamle ven Mugabe er der jo blot at sige, at når de danske elektroniske medier som en åbenbar selvfølge lægger plads til denne geriatriske psykopats sindssyge udgydelser uden nogensomhelst kommentarer iøvrigt føler vi det som vores simple pligt som borgere at kommentere det. Alt andet ville være uanstændigt og er det. Hvis man har evnerne har man nemlig også pligten og særligt, når TV-journalisterne helt åbenlyst ikke har evnerne. Eller blot ikke gider.
Det er nu ikke fordi vi forventer, at sundt tænkende og kritiske mennesker på nogen måde skal være enige med os i hovedparten eller blot dele af vores synspunkter. Hvis vores betragtninger blot kan medvirke til at klargøre folks egne meninger har vi nået vores mål. Hvis alle var enige i alt hvad vi sagde var der vel ikke nogen grund til at læse det. Det er folk så til alt held ikke.
Nej, Poul er ikke Gud, selv om tanken om at lave en T-shirt med dette tryk oprindeligt indgik i overvejelserne. I stedet er vi blevet mere beskedne og er i stedet gået over til et noget mere moderat slogan, som vi dog nok ikke forventer vil blive modtaget ret meget anderledes. Det lyder nemlig: "Poul er også Gud!" Det bliver nok et hit på samme måde som hvis vi fik lavet nogen med det af Erla foreslåede slogan "Poul er Göbels" og ja, Goebbels var en særdeles gemytlig mand, Erla! Desværre også noget helt andet.
Nej, de her betragtninger over livet er mest for at give undertegnede et intellektuelt frikvarter og lidt muligheder for som James Joyce at lade sindet vandre i en "stream of consciousness". Man skal vist være i risikogruppen for akut børnefjernelse for at opfatte det som reklame.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start