mandag den 10. marts 2008

Mere fest i gaden

Så er vi ved at have et vist overblik over festlighederne den 1.april, som enkelte måske har bemærket eksistensen af. En af de allernærmeste dage vil vi offentliggøre stedet og skal da lige minde om, at alle gamle og nye venner sagtens kan nå at melde sig til endnu, mere formelt er det altså ikke. Vi har godt nok ikke hørt fra min gamle arbejdsplads endnu, men den forrige er repræsenteret. Måske man bare ikke kan gøre alle glade?
Vi bliver stadigvæk men efterhånden dog kun indimellem bebrejdet, at vi ikke skriver på de andre danske fora. Vores forsvar har altid været, at det gør alle de andre forhandlere jo allerede, og hvad skulle vi dog kunne bidrage med udover endnu en udstrakt hånd om flere penge helt i tråd med zigeuner-tiggerne på Strøget? Når man spørger en hvilkensomhelst forhandler, om f. eks. højttalerkablerne skal være lige lange, er svaret jo nok til at regne ud, især hvis dækningsbidraget fra salget af overflødigt kabel er større end dækningsbidraget på den tilhørende højttaler (Det er det tit!)
I en tråd, som kører for tiden, er et branchemedlem naturligvis også inde over for at rådgive om de bedst mulige netkabler, sikke dog en flink fyr. Ikke overraskende mener denne fyr, at der naturligvis er betydelige kvalitetsforskelle. Om det så er fordi der er en ret betydelig forskel i omsætningen og en endnu langt større formindskelse i nettoindtjeningen ved at sige, at folk hellere skulle lægge deres kabler ordentligt (og gerne føre netkablerne i metalrør), at denne fyr alligevel promoverer dyre kabelløsninger ved vi selvfølgelig ikke. Muligheden eksisterer dog.
Et kvalificeret gæt vil sige, at markedet for overflødigt tilbehør i hifibranchen måske omsætningsmæssigt er 20% og indtjeningsmæssigt noget højere. Branchen vil med en mulig undtagelse af Hifi Klubben, som virkeligt tjener mange penge igennem streng styring af indkøb og prissætning, fuldstændigt klappe sammen, hvis folk holdt op med at købe det her ligegyldige bras som for eksempel de nye Ceraball-fødder til alt muligt til en bagatel af flere tusinde kroner. Der er simpelthen flere kr. i at sælge sådan et sæt end der er i at sælge en fladskærm. Er det underligt, at forhandlerne synes, at det er en så god ide at sælge eksotiske netkabler, at de som CSN Teknik gerne chatter med på trådene som særligt sagkyndige søndag aften? Selvfølgelig ikke!
Her i Pouls Audiobutik vil vi ikke stå tilbage for de andre, så fremover vil vi markedsføre vores egen løsning på problemerne med netkabler. Vi vil nemlig sælge en specielt afskærmet stikdåse af allerhøjeste metalkvalitet i special-bøjet blik. Sådan en har man godt nok anvendt i alle laboratorier og på hospitaler i de seneste mindst 40 år, men netop derfor vil vi kunne lancere den med det nye slogan (som vi har sakset fra den tidligere omtalte NXT-højttaler fra Podium Sound):Efter 40 års udvikling og testarbejde under laboratorieforhold lancerer vi Impanel-stikdåsen. 
At nævne den originale producent var måske en bøf, for så kan alle jo købe den hos enhver elgrossist, og det burde de også gøre. Netkabler og netstik gør nemlig en betydelig forskel. Det gør de nu godt nok kun, når de ligger for tæt på signalførende kabler, som ikke er balancerede (her er det faktisk fuldstændigt ligemeget).
Vær lidt omhyggelig med at føre signalkabler, højttalerkabler og netkabler helt separat og lad kablerne krydse hinanden vinkelret og køb så den der Impanel-box. I skal ikke købe den af os, køb den endelig hos jeres lokale hifihandler, så skal I se en, der bliver lang i hovedet. Der gik 25% af hans indtjening, nå nej mere....Hvad skal man dog gøre den dag, hvor kunderne er blevet klogere?
I vores firma er vi ude af stand til at forlange mere end 99,- m. for både vores allerdyreste signal-og højttalerkabel. Det er ikke, fordi vi ikke frygteligt gerne vil tjene penge, det er blot fordi pengene brugt på bedre højttalere altid er en bedre investering. Disse højttalere vil vi så til gengæld gerne pushe med al vores magt. DET er nemlig noget, der batter! 

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start