onsdag den 20. februar 2008

Et talerør for den zionistiske CIA-konspiration

Sådan vil vi nok ikke herfra udlægge de efterhånden meget skarpe udtalelser af Villy Søvndal om hans afstandtagen overfor ekstreme islamiske bevægelser som Hizb ut-Tahrir, men det er der da nok nogen, der vil. Vi venter da så vidt vides stadigvæk på udtalelser fra Enhedslisten i den anledning. Nu kan vi selvfølgelig ikke afvise, at det særdeles drevne og dygtige politiske dyr Villy Søvndal har nogen meninger, selv om det jo siden den første Muhammed-krise har været noget svært at identificere dem positivt. Denne gang ser det nu ud til, at han vil stå fast. Med udtalelser om Hu-T om, at de kan "gå ad Helvede til" er det vel ret beset sensationelt at se en politiker afskære sig totalt fra et muligt tilbagetog og det giver da bestemt respekt.
Anledningen, nemlig den seneste offentlige demonstration fra Hizb ut-Tahrir var nu også temmeligt ildevarslende, også i sammenligning med tidligere fortilfælde syd for den danske grænse.
Fra talerstolen lød der f. eks: "Vesten bør vide, at muslimerne er ved at fravriste deres politiske vilje fra dem og den dag, kære muslimer, vil der blive gjort regnskab for alt det, vi ikke har glemt"
Som bekendt blev en bølle i Kalundborg sat i fængsel for blot at sige, at man havde kamphunde og våben, men tilsyneladende er en sådan åbenlys trussel fra Hu-T om en gentagelse af "De lange knives nat" fra Nazityskland blot blevet en almindelig kommunikationsform for denne fredelige civilisation. Der blev ihvertfald ikke arresteret nogen, og herefter er det jo svært at forstille sig, man kan udtrykke større trusler end denne, så måske det blot ikke er strafbart.
Derfor skal der da herfra lyde en endnu større tak til Villy Søvndal, som måske langt om længe kan mønstre dele af den danske traditionelle venstrefløj til kamp mod alle religiøse autoritære projekter, som alle har det til fælles med Nazi-Tyskland, at det flertalsgivende valg bliver det allersidste. At det ikke er sket tidligere er fuldstændigt uforståeligt for denne skribent men det er da dejligt, at det sker alligevel.
Det bliver så spændende at se, om Villys gennemslagskraft i SF er nok til at forhindre en splittelse, men mon ikke denne bedste danske politiske kommunikator i dette årtusinde (ja, det er han, ubestridt!) har dækket sig af i baglandet. En ny tid åbner sig som i "Ringenes Herre" hvor desillusion og defaitisme hos menneskene afløses af fælles fodslag mod den ultimative fjende mod det åbne samfund. Ret meget anderledes kan man vist dårligt fortolke udtalelserne fra disse religiøse mordorske mørkemænd.
På Cuba tager man det i mindre etaper efter Castro har takket af. Der har man heldigvis allerede den bedste kandidat ved hånden, nemlig sikkert helt tilfældigt Fidel Castros bror Raul, som er en ung fyr på kun 77, der som den naturligste ting helt i tråd med afrikanske kleptokratier overtager familiefirmaet Cuba. Mon ikke vi også her snart kommer til at se en ny morgenrøde rejse sig? Som den tidligere sovjetiske leder, Leonid Breznjev, der som bekendt samlede på luksusbiler ligesom Castro blev spurgt om af sin mor, da han viste de flotte biler frem:"Hvad nu lille Leonid, hvis de Røde kommer tilbage?"
I Danmark er de Røde kommet tibage og de hedder Villy. Heldigvis. Som i "Ringenes Herre" tog det sin tid inden Villy med ørneprofilen sprang ind i kampen som de store ørne, men det er forhåbentligt ligemeget nu.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start