søndag den 7. maj 2006

ad3. Ugens emne 

Nogen uger kan jo føles kortere end andre, og derfor  er det allerede tid til et supplerende ugens emne. Det har været mig en stor glæde at se de mange forskellige tilkendegivelser omkring, hvad der basalt er en lille hyggebeskæftigelse, nemlig at rode med hifi. Tak for den uventet store forståelse for, hvad der i bund og grund var et forsøg på at slå et slag for mangfoldigheden i hifi. Jeg er da heller aldrig før blevet udfordret til duel på at høre rigtig klassisk musik på et rigtigt anlæg som her i denne sag, og jeg er heller ikke tidligere blevet bebrejdet for ikke at møde op til større begivenheder som f..eks. 3020-træf. Nu bilder jeg mig heller ikke ind, at mit eget anlæg i kvalitet når Århus Pigegarde til sokkeholderne, hvis de ellers må gå med sådan noget for deres mødre. Ligeledes går jeg heller ikke til Morris Minor-træf. Jeg tillader mig faktisk fra et helt ukommercielt standpunkt at påpege, at enhver hobby altid har en tendens til at sande til i selvtilstrækkelighed og indelukkethed. Her har hifi bestemt ikke noget at lade racekaninavl høre. Nu er det jo ikke et synspunkt jeg står helt alene med, endsige har opfundet. Min egen store Gud, Ken Kessler er inde på det samme. Tak osse til Otto for at påpege nogen helt fundamentale økonomiske realiteter, som ingen af os undgår. Hvis vi for eksempel kunne nå at sælge alle de ATC, vi havde undervejs, ville vi jo nok bestille lidt flere. Mht. de omtalte avancer i branchen, hvor er så de blomstrende forretninger henne?
Det er også ganske vittigt at opleve, at kompromisløs ærlighed er blevet en del af denne branche i visse kredse. Man forventer vel ikke,at man får et ærligt svar hos en brugtvognsforhandler, når man gerne vil vide, hvilken bil,der er den bedste. Måske er hifi-handlere bare bedre mennesker (jeg ved jeg ikke er).
De personlige angreb er da altid et krydderi, men mht. den specielt socialt fremmende side af hifi, som har været påpeget af visse skribenter, har jeg nu lidt svært ved at se, hvordan det skulle kunne forenes med at være på hifi4all halvdelen af døgnet samtidig med, at der selvfølgelig er tale om ren musikinteresse. Sex er åbenbart ikke en helt så interessant hobby eller hvad.., for ret meget tid kan der da ikke være til det.
På opfordring, ja tro det eller ej, vil vi ved lejlighed lægge de tidligere " Ugens emner " ud på vores hjemmeside.Lad endelig være med at kigge, det er alligevel kun en gammel mands sludder og hvad betyder det?
PS Med hensyn til det omtalte Rouge Audio var det nu slet ikke henvendt til Jensen, faktisk til en, der i en præsentation af et anlæg, måske i solidaritet stavede sådan. Ingen kan vel ved deres fulde fem kritisere nogen for ordblindhed, mindst af alle undertegnede, der er halvblind selv. Og Spencer,jeg skal fremover få graveret i alle apparater, jeg sælger, så du ikke fejlagtigt kommer til at støtte os. Og så lige med hensyn til det omtalte buldrende Vassago-tog: Allerhøjest 5 % af vores omsætning er hifi, som vi faktisk kun sælger til venner og bekendte - så meget for den kommercielle vinkel
Amen.

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start